390
39,- / KG

Metallin kiillotusaine

Tuotenro. 36-47
Tämä puhdistusaine saa autosi, moottoripyöräsi tai veneesi kiiltämään. Käsitellystä pinnasta tulee kestävä ja kiiltävä. Lika ja ruoste pysyvät poissa. Soveltuu esimerkiksi kromille, messingille, kuparille, tinalle, hopealle, ruostumattomalle teräkselle ja akryylimuoville.
HUOMIO: Ei saa käyttää kromatulle muoville, eloksoidulle alumiinille tai käsittelemättömille kevytmetallivanteille.
Tee näin: Levitä ainetta pehmeällä kankaalla. Hiero ainetta pintaan kunnolla. ÄLÄ anna aineen kuivua. Kiillota puhtaaksi kuivalla rievulla. Pintaan jää suojaava vahakalvo, joka estää pinnan himmenemisen. Säilytyslämpötila: 5–15 °C.
Sisältää: alifaattiset hiilivedyt 15-<30%, anioniset tensidit 5-<15%, ionittomat pinta-aktiiviset aineet <5%.

100 g

Varoitus
Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Ärsyttää ihoa. Sisältää 1,2-BENTSISOTIATSOL-3(2H)-ONI. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava jäteasemalle. Varastoi lukitussa tilassa. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Vältä höyryn/suihkeen hengittämistä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet