990

Premium-vannevaha

Tuotenro. 36-76

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Laadukas nestemäinen vannevaha. Helppo levittää kaikentyyppisiin vanteisiin. Vaha antaa vanteille kiiltoa ja vettähylkivän pinnan. Älä levitä lämpimille pinnoille tai auringonpaisteessa. Levitä ohut kerros ja anna kuivua. Käytä ainetta tiivistemuodossa. Kiillota mikrokuituliinalla. Tilavuus 500 ml.
Vaara
Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Syttyvä neste ja höyry. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Varastoi lukitussa tilassa. EI saa oksennuttaa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. Käytä suojakäsineitä. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Syöminen, juominen ja tupakointi kielletty kemikaalia käytettäessä. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös