Maksutavat

Maksutavat Biltema-tavarataloissa

Käteinen, suomalaiset pankkikortit, Debit-kortit, Visa, Visa Electron, MasterCard ja Maestro-kortit, American Express, Eurocard sekä Pivo, Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay, Biltema-lahjakortti ja Biltema-tilikortti (Resurs Bank). Yrityksillä on mahdollista ostaa myös laskulla, lue lisää tästä.

Maksutavat verkkokaupassa

Verkkopankkimaksu ja kortti

Aktia, Danske Bank, Nordea, Osuuspankki, S-Pankki, Säästöpankki, Visa, MasterCard, American Express

Klarna

Klarna Checkout -palvelu on helppo, joustava ja turvallinen tapa tehdä ostoksia verkossa. Palveluun tunnistaudutaan vastaamalla pariin helppoon kysymykseen, ja samalla voi valita itselleen sopivimman maksutavan.

Maksutavoista kaikki – lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – ovat yhtä turvallisia. Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua asiakas hyväksyy Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka ovat luettavissa kassa-vaiheessa. Maksamiseen liittyvissä kysymyksissä asiakkaan kannattaa olla suoraan yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot sekä Oma Klarna -palvelu ja muuta hyödyllistä tietoa löytyvät osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu.