Yosemite-vaatteissa treenaat mukavasti

Yosemite-vaatteissa treenaat mukavasti

Miellyttävältä tuntuvat treenivaatteet ovat kuntoilussa ja urheilussa tärkeässä roolissa. Kun ne lisäksi näyttävät hyvältä päälläsi, itseluottamuksesi kasvaa ja pääset samalla yhä parempiin suorituksiin. On myös tärkeää, että treenivaatteet pitävät sinut sopivan lämpimänä ja että ne myötäilevät joustavasti kehosi liikkeitä. Yosemite by Biltema -malliston treenivaatteet tarjoavat kaiken tämän.

Ympärivuotiseen treenaukseen

Yosemite-mallistossa on laaja valikoima treenivaatteita sekä naisille että miehille, ja ne sopivat kuntoiluun kaikkina vuodenaikoina. Hihattomien ja t-paitojen lisäksi valikoimassa on mm. pitkähihaisia paitoja, juoksutrikoita, käsineitä ja pipoja – kaikkea, mitä tarvitset aktiiviseen liikuntaan vuoden ympäri.

Tekninen materiaali

Yosemite-treenivaatteet on valmistettu teknisestä, toiminnallisesta materiaalista, joka hengittää ja tuntuu miellyttävältä päällä koko harjoituksen ajan. Se siirtää pois hikoilusta syntyneen kosteuden ja pysyy siis kuivana, joten et pääse vilustumaan viileämmälläkään säällä. Tekninen materiaali auttaa myös ihoasi pysymään lämpimänä. Lisäksi se on kevyttä ja joustavaa, joten sinun on helpompi liikkua.

Ei hiertymiä tai epämiellyttävää tunnetta

Yosemite-malliston vaatteissa on litteäksi ommellut saumat, jotka eivät hierrä tai tunnu epämiellyttäviltä ihoasi vasten.

Vältä puuvillaa

Ihanan tuntuista puuvillaa käytetään paljon eri vaatteissa, mutta treenivaatteisiin se ei sovi. Puuvillainen vaate kastuu märäksi hiestä nopeasti, sillä se ei hengitä, ja märkänä puuvillasta tulee painavaa. Puuvillainen vaate myös kuivuu hitaasti, joten voit vilustua herkästi, jos treenaat ulkona kylmällä ilmalla.