Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.85! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Heijastimet

On erittäin tärkeää, että näyt kunnolla ulkoillessasi pimeällä. Kun käytät hyviä heijastimia, näyt hyvin muille tienkäyttäjille, kuten autoilijoille, ja onnettomuuden riski pienenee. Valikoimassamme on heijastimia, jotka voit kiinnittää esimerkiksi vaatteisiisi tai lastenvaunuihin tai jotka laitat käsivarren tai nilkan ympärille. Valikoimastamme löydät myös kätevät heijastinliivit.

Miksi heijastinta pitäisi käyttää?

Heijastimia käyttämällä näyt pimeässä paremmin muille tienkäyttäjille, ja samalla onnettomuuden riski pienenee. Vaikka näkyvyys olisi huono, näyt silti paremmin, kun auton valot osuvat heijastimiisi.

Milloin heijastinta pitää käyttää?

Käytä heijastinta, kun ulkoilet hämärällä ja pimeässä. Kuljitpa sitten maantiellä, metsässä tai kaupungissa, kannattaa heijastinta ehdottomasti käyttää.

Miten iso ero on siinä, käyttääkö heijastinta vai ei?

Mikäli sinulla on tummat vaatteet päälläsi, mutta ei heijastimia, näyt auton lyhyillä valoilla vasta 20–30 metrin päästä. Vaaleissa vaatteissa näyt jo 60 metrin päähän autosta. Heijastimen kanssa tuo matka kasvaa jopa 125 metriin, eli on sanomattakin selvää, että ero on selkeä ja että heijastimen käyttö kannattaa.

Mihin heijastin pitää sijoittaa?

Yleisin vinkki on laittaa heijastin roikkumaan esimerkiksi takista, sillä liikkeen voimasta heilahtelevasta heijastimesta on paras hyöty. On myös tärkeää, että näyt joka suunnasta, eli laita heijastimia mielellään myös käsivarsiesi ja nilkkojesi ympärille. Kun laitat heijastimen mahdollisimman matalalle, ne näkyvät parhaiten myös auton lyhyillä valoilla.