Puiset lelut

Täältä löydät laajan valikoiman ajattomia ja kestäviä puisia leluja, jotka kestävät sukupolvelta toiselle. Puulelut kehittävät lapsen motorisia taitoja ja ovat samalla opettavaisia sekä kehittäviä.

Valikoimassamme on keskitytty luovuutta kehittäviin leluihin, jotka haastavat lapsen leikkimielisyyttä, mielikuvitusta sekä sosiaalisia taitoja.

Tälle sivulle on koottu laaja ja ajankohtainen valikoima puuleluja, joiden joukosta löytyvät mm. klassinen puinen junarata, puinen työkalusarja ja puusta valmistettu pysäköintitalo. Selaa valikoimaamme ja löydät varmasti jotain, mistä lapsesi pitää!

Sopivia puuleluja eri leikkeihin kaikenikäisille

Lelut eivät tuo ainoastaan naurua ja viihdettä, vaan ne voivat olla myös opettavaisia ja kehittää lapsen motorisia taitoja. Siksi leikkiminen kannattaa aina.

Nykyään lelujen valikoima on lähes rajaton, ja leluja löytyy lähes kaikissa mahdollisissa ko’oissa, muodoissa ja materiaaleissa. Meiltä löydät paljon erilaisia muovista valmistettuja leluja, mutta nyt myös iso osa valikoimamme leluista on valmistettu puusta.

Mikäli lapsesi rakastaa puisia leluja, olet tullut aivan oikeaan paikkaan! Valikoimastamme löydät laadukkaita puuleluja, kuten

 • puusta valmistetun junaradan
 • puisen pysäköintitalon
 • puisia leluautoja
 • puusta valmistetun lääkärinlaukun

Valikoimamme puulelut ovat paitsi laadukkaita myös edullisia. Lisäksi valikoimasta löytyvät varmasti sopivat puulelut niin pienemmille kuin jo hieman isommille leikkijöille.

Kolme hyvää syytä ostaa puusta valmistettuja leluja

Vuosikymmenten ajan muoviset lelut ovat olleet suosittuja, mutta viime aikoina myös puulelut ovat nousseet pinnalle.

Hyviä syitä ostaa puuleluja:

 1. Puulelut ovat usein ympäristöystävällisempiä ja kestävämpiä
  Puisissa leluissamme ei ole käytetty lainkaan vahingollisia kemikaaleja, mistä on hyötyä sekä lapsen terveydelle että ympäristölle. Puulelut ovatkin hyvä vaihtoehto muovista tehdyille leluille, joiden vaikutus ympäristöön on usein paljon suurempi.
 2. Puulelut ovat pitkäikäisiä
  Laadukkaiden puulelujen loppuun kuluttaminen on lähes mahdotonta. Mikäli haluat ostaa pojallesi tai tyttärellesi leluja, joiden toiminnallisuus ja ulkonäkö kestävät pitkään aktiivistakin käyttöä, ovat puulelut tällöin oikea valinta.
 3. Puulelujen design on ajatonta
  Puusta valmistetut lelut kestävät usein sukupolvelta toiselle, eivätkä ainoastaan kestävän materiaalin, vaan myös ajattoman ulkoasunsa vuoksi.

Täydellinen lahja lapsille ja lapsenmielisille

Lelu on aina hyvä ja suosittu lahjaidea. Bilteman valikoimasta esimerkiksi puinen junarata ja puinen pysäköintitalo ovat kestosuosikkeja, joista lähes kaikki lapset pitävät. Jos siis etsit täydellistä syntymäpäivä- tai joululahjaa lapsellesi, ovat puiset lelut aina hyvä idea!

Voit tilata edulliset puulelut verkkokaupastamme tai hankkia ne lähimmästä Biltema-tavaratalostasi!

12 osumaa