Träleksaker

Här hittar du en serie av naturliga, tidlösa och hållbara träleksaker, som generation efter generation kan leka med. Träleksakerna tränar barnen motorik samtidigt som leksakerna är roliga, lärorika och utvecklande.
Sortimentet är noga framtaget, där fokus har varit på kreativa leksaker som utvecklar barnens lekglädje, fantasi och sociala förmåga. 
Vi har ett brett utbud av inomhusleksaker, och träleksakerna är inget undantag. På den här sidan hittar du vårt aktuella utbud av leksaker i trä. Sortimentet består bland annat av tågbanor och verktygslådor. Skrolla ner och gå på upptäcktsfärd bland leksakerna, du kommer helt säkert att hitta något som faller barnen i smaken.

Vi har träleksakerna till dina små guldklimpar

Leksaker är inte bara en källa till mycket skratt och underhållning, utan leksaker kan även vara en källa till motorisk utveckling och lärande. Därför är det bara positivt att ditt barn älskar att leka.
Utbudet av leksaker är näst intill oändligt i dag, och du kan köpa leksaker i alla dess former, storlekar och material. Det finns mycket olika plastleksaker att hitta hos butikerna, men det är även en stor andel av leksakerna som i dag är gjorda av trä. Och på den här sidan hittar du Biltemas utbud av just träleksaker.

Är ditt barn tokig i träleksaker, och delar du hans eller hennes intresse så har du kommit till helt rätt sida! Vi har nämligen ett stort utbud av högkvalitativa träleksaker. Här hittar du bland annat:

 • Tågbanor
 • Parkeringshus
 • Leksaksbilar
 • Doktorsväskor
 • …och mycket mer

Trä är i grund och botten inte ett billigt material, men i vårt sortiment kan du hitta kvalitetsleksaker i trä, till låga priser. Du kan också glädja dig över att vi erbjuder träleksaker till båda stora och små barn. Därför vågar vi nästan garantera att någon av alla våra träleksaker kommer falla ditt barn i smaken.

Tre goda anledningar till att köpa träleksaker

I årtionden har plastleksakerna varit väldigt populära, men på senare år har det även uppstått ett stort intresse för träleksaker. Det hänger självklart ihop med att allt fler föräldrar har fått upp ögonen för de många fördelarna som finns med att köpa träleksaker.
Är du på jakt efter nya leksaker till ditt barn, och har övervägt om det kan vara en bra idé att köpa träleksaker, så kommer du finna de många fördelarna intressanta.

Goda anledningar till att köpa träleksaker:

 1. Leksakerna är vanligtvis mer miljövänliga och hållbara.
  I vårt sortiment säljer vi bara träleksaker utan skadliga kemikalier. Detta är inte bara en fördel i förhållande till ditt barns hälsa, utan också i förhållande till miljön. Plast, som många leksaker är gjorda av, belastar vanligtvis miljön mycket mer än trä, varför träleksaker kan vara ett bra alternativ till andra leksaker.
 2. Träleksaker har ofta en lång livstid.
  Träleksaker i hög kvalitet är nästan omöjliga att slita ut. Om du är ute efter att köpa en leksak till din son eller dotter, där funktionen och utseendet håller länge, trots frekvent lekande, så ska du välja en träleksak.
 3. Träleksaker erbjuder en tidlös design.
  Träleksaker kan med fördel gå i arv, inte bara pga. den goda hållbarheten och långa livslängden, utan också pga. den tidlösa designen som många av leksakerna har.

Den perfekta presenten till barn och barnsliga själar

Leksaker är alltid en bra idé att ge bort i present. Det är dock ingen hemlighet att vissa leksaker är mer populära än andra. Ett bra exempel på populära leksaker är träleksaker. Särskilt tågbanor och parkeringshus av trä brukar falla i god jord hos de flesta barn. Letar du efter den perfekta presenten eller julklappen till ditt barn? Överväg om träleksaker inte kan vara ett bra alternativ!

Beställ och hämta träleksaker i dag

Det ska vara lätt och billigt att köpa träleksaker – och det är det hos Biltema. Du kan beställa träleksaker online och därefter hämta det hos ditt Biltema varuhus.