Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain alle 30 kg tilauksia.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Kaikkea kalastukseen

Bilteman laajasta kalastus valikoimasta löydät kaikkiin tilanteisiin sopivat kalastusvälineet, olitpa sitten jo kokeneempi haukien kesyttäjä tai mökkilaiturilta ahvenia narraava onkija. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat kalastusvälineet!

Suomen upea vesistö tarjoaa kalastajille toinen toistaan otollisempia herkkuapajia. Kalastaminen onkin monipuolinen ja suosittu harrastus, jonka parissa pääsee nauttimaan luonnosta, jahdin jännityksestä sekä parhaassa tapauksessa tuoreista, itsepyydetyistä pöydän antimista. 

Valikoimastamme löydät kaiken virvelöintiin aina valmiista kalastusseteistä erillisiin keloihin ja vapoihin. Jos tavoitteenasi on saalis, mutta aktiivinen kalastus ei innosta, löytyy valikoimastamme kalaverkkoja sekä mertoja. Lisävarusteita kalastukseen löytyy säilytystarvikkeista kalastustarvikkeisiin ja kalastustyökaluihin, haaveista siimoihin sekä kalastusvaatteista aurinkolaseihin. Nappaa siis mukaasi oikeat varusteet ja pääset nauttimaan kalastamisen ilosta!

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.