Kaikkea kalastukseen

Bilteman laajasta kalastus valikoimasta löydät kaikkiin tilanteisiin sopivat kalastusvälineet, olitpa sitten jo kokeneempi haukien kesyttäjä tai mökkilaiturilta ahvenia narraava onkija. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat kalastusvälineet!

Suomen upea vesistö tarjoaa kalastajille toinen toistaan otollisempia herkkuapajia. Kalastaminen onkin monipuolinen ja suosittu harrastus, jonka parissa pääsee nauttimaan luonnosta, jahdin jännityksestä sekä parhaassa tapauksessa tuoreista, itsepyydetyistä pöydän antimista. 

Valikoimastamme löydät kaiken virvelöintiin aina valmiista kalastusseteistä erillisiin keloihin ja vapoihin. Jos tavoitteenasi on saalis, mutta aktiivinen kalastus ei innosta, löytyy valikoimastamme kalaverkkoja sekä mertoja. Lisävarusteita kalastukseen löytyy säilytystarvikkeista kalastustarvikkeisiin ja kalastustyökaluihin, haaveista siimoihin sekä kalastusvaatteista aurinkolaseihin. Nappaa siis mukaasi oikeat varusteet ja pääset nauttimaan kalastamisen ilosta!

 

0 osumaa