Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.85! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Jalkapallomaalit

Osto-opas, jalkapallomaali – pelaa futista puutarhassa tai puistossa

Harvat asiat ovat niin tärkeitä kuin hyvä jalkapallomaali jalkapalloa pelatessa. Se tekee pelistä sekä hauskemman että oikeudenmukaisemman. Riippumatta siitä, haluatko jalkapallomaalin kotipihalle ja mukaasi puistoon, löydät sen meiltä.

Jalkapallomaali tarpeittesi mukaan

Jalkapallomaaleja on saatavana monenvärisinä, -tyyppisinä ja -kokoisina, joten oikean maalin valitseminen sinulle ja perheellesi vaatii vähän miettimistä.

  • Koko – vilkkaisiin futismatseihin pihalla ja puistossa sopii pienikokoinen jalkapallomaali oikein hyvin. Lisäksi se on oikein hyvä myös pienemmille lapsille. Jos käytössä on suuri puutarha, jokin suurista jalkapallomaaleistamme voi nostaa pelinne ihan uudelle tasolle.
  • Runkomateriaali – runko on yleensä metallia, muovia tai lasikuitua. Metallirunko on tukeva ja sitä on vaikea kuljettaa, muovirunkoinen maali taas siirtyy paikasta toiseen helposti. Lasikuiturungot ovat taipuisampia, ja lasikuitu onkin yleisin materiaali kannettavissa jalkapallomaaleissamme.
  • Lisävarusteet – joihinkin jalkapallomaaleihin sisältyy lisävarusteita, kuten maalitaulukangas ja rebounder-palautusseinä potkujen ja osumatarkkuuden treenaamiseen yksin. Useimpiin Bilteman kannettaviin jalkapallomaaleihin sisältyy kuljetusta helpottava säilytyslaukku.

Yleisiä kysymyksiä jalkapallomaaleista

Kuinka suuri jalkapallomaali on?

Koko vaihtelee, mutta meillä myytävien jalkapallomaalien leveys on 110–300 cm.

Kuinka korkea jalkapallomaali on?

Korkeus vaihtelee, mutta meillä myytävien jalkapallomaalien korkeus on 90–183 cm.