Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.85! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Urheilu

Osto-opas : urheilu – liikutaan yhdessä omalla pihalla

Liikuntaa ja urheilua koko perheen voimin! Jos haluat hankkia laadukkaita urheiluvälineitä aktiiviseen arkeen yhdessä lasten kanssa, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä saat mitä tarvitsette vaikka reipashenkiseen jalkapallo-otteluun aurinkoisella pihalla tai kunnon pöytätennisturnaukseen olohuoneessa.

Haasta perheesi eri urheilulajeissa

Liikkuminen ja treenaaminen koko perheen voimin sekä hauskaa, palkitsevaa että hyödyllistä. Liikunnassa ja urheilussa lapset pääsevät harjoittamaan motorisia taitojaan ja koordinaatiokykyään leikin varjolla. Vanhempien voi olla joskus vaikea löytää aikaa kuntoiluun, ja siksi liikkuminen ja urheilu yhdessä muun perheen kanssa on loistava vaihtoehto. Yhdessä liikkuminen tarjoaakin itse asiassa kaikille aktiivista laatuaikaa perheen parissa!  

Biltemalta saat monia muitakin urheiluvälineitä. Mikset haastaisi lapsia salibandy- tai koripallopeliin? Laajasta valikoimastamme löydät niin salibandymaalit ja -pallot kuin koripallokorit ja pallot niihin heitettäväksi. Oikeiden urheilutuotteiden avulla mikään ei estä pitämästä hauskaa yhdessä lasten kanssa.

Pihajalkapallo

Jalkapallo on Suomen suosituimpia urheilulajeja ja peli, jota aikuiset ja lapset voivat pelata keskenään riippumatta siitä, missä milloinkin ollaan. Ainoat peliin tarvittavat urheiluvälineet ovat jalkapallo ja kaksi maalia. Ja jos hankit vielä merkkikartioita, jalkapallohahmoja ja rebounder-palautusverkon, käytössäsi on kaikki mitä tarvitset pallotekniikan harjoitteluun.

Koripalloa autotallin edessä

Ottakaa nopeatempoisia koripallomatseja autotallin edessä tai harjoitelkaa yhdessä heittoja ja pujottelua. Valikoimastamme löydät erikokoisia koripallorenkaita ja koripalloja.

Mailapelit – ehdoton suosikki monille

Käytiinpä tennisottelu sitten ulkona puutarhassa tai pingispöydän ympärillä keskellä olohuonetta, mailapelit ovat usein koko perheen suursuosikkeja. Bilteman laajasta mailapelien valikoimasta löydät mailat, pallot ja peliverkot.

Vauhdikas salibandy

Salibandy on monen perheen suosikkilaji, jota voi pelata kadulla tai sisäpihalla. Siihen tarvitaan vain salibandymailat, salibandypallo ja kaksi maalia – ja niin nopeatempoinen ja intensiivinen salibandyottelu voi alkaa.

Talviurheilu jäällä

Pakkanen ja jäätynyt vesi tarkoittavat vain yhtä asiaa – jääkiekkomatsia! Jääkiekko – luistimien kanssa tai ilman – jääkiekko on aina toimiva idea yhteisiin liikuntahetkiin. 

Terävöitä tekniikkaa

Ehkä haluatte – sinä tai lapset, tai ihan kaikki – parantaa tekniikkaa tässä suosikkilajissa. Hanki muutama merkkikartio, palautusverkko, harjoitteluseinä tai jalkapallohahmo – niiden avulla harjoitteluun tulee haastetta ja tekniikka, koordinaatio ja motoriset taidot kehittyvät kuin ohimennen.

Yleisiä kysymyksiä urheilusta

Mitä urheiluvälineitä tarvitsen?

Osta sellaisia välineitä, joita tarvitset omassa lajissasi. Oikeilla varusteilla kaikki sujuu paljon hauskemmin. 

Mitä tarvitsen liikkumiseen puutarhassa?

Se riippuu siitä, mistä urheilulajista olet kiinnostunut. Meiltä löydät urheilutarvikkeita jalkapalloon, koripalloon, salibandyyn, tennikseen, sulkapalloon ja pöytätennikseen, ja niitä voi pelata puutarhassa, jos haluat.