Kiinteistöt

Kiinteistöt

Biltema Real Estate tekee pitkäjänteistä työtä löytääkseen strategisesti hyviä sijaintipaikkoja uusille Biltema-tavarataloille Pohjoismaissa. Hyvien ja tarkoituksenmukaisten investointiensa ansiosta yhtiön omistuksessa on tänä päivänä suurin osa Biltema-tavarataloista, eli kaikkiaan 800 000 neliömetriä, mikä sisältää myös Ruotsin Halmstadissa sijaitsevat isot varastotilat. Näin Biltema Real Estate on yksi Pohjoismaiden suurista kiinteistötoimijoista ja -vaikuttajista.

Yrityksen strategiaan kuuluu rakentaa kustannustehokkaita kiinteistöjä, ja se yhdistettynä tehokkaaseen hallintoon auttaa pitämään liiketoiminta- ja käyttökustannukset alhaisina. Näin ollen Biltema voi jatkossakin tarjota asiakkailleen laajan ja laadukkaan tuotevalikoiman, edulliseen hintaan.

Kun uuden myymälän perustamista suunnitellaan, Biltema Real Estatelle on tärkeää kestävän kehityksen näkökulma, niin ympäristön kuin asiakkaankin kannalta. Kiinteistöjen rakentamisessa keskitytään laatuun, ja niiden tulee sopia Bilteman tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.