Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.85! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Loisteputkilamput ja loisteputket

Loisteputkissa on kaksi vaihtoehtoa: fluoresoiva malli ja LED-lamput. Ensimmäinen on ympärisäteilevä, eli valoa tuotetaan koko putken alueelta ja se ohjataan valaisimen heijastimen avulla sopivalle valaisualueelle. Heijastin on kuitenkin puhdistettava säännöllisesti, ja loisteputken käyttöikä on LED-loisteputkia lyhyempi. Viimeksi mainittu on myös energiatehokkaampi ja ympäristöystävällisempi. Jos vaihdat fluoresoivan loisteputken tilalle LED-version, myös valaisimessa oleva sytytin on vaihdettava uuden lampun mukana toimitettavaan LED-sytyttimeen.

 

Uusi energiamerkintä

Energiamerkinnän tarkoitus on antaa kuluttajille tietoa kotitaloustuotteiden energiankulutuksesta. Uusi energiamerkki otettiin käyttöön 1.3.2021 alkaen.

Verkkosivuilla tuotteista on uusi energiamerkki. 1.3.2023 asti tuotteita voi toimittaa pakkauksissa, joissa on aiemmin käytössä ollut energiamerkintä. Tuotteet ovat samoja energiamerkinnästä riippumatta.

Uuden merkin muutokset:

Edellinen asteikko A+++/A + on poistettu ja sen tilalla on asteikko A–G. Asteikossa on suuremmat erot energialuokkien välillä, jolloin kuluttajien on helpompi vertailla tuotteita.

Pakkauksessa olevan QR-koodin kautta pääset lukemaan enemmän tuotteen teknisistä tiedoista.

Jos haluat tietää lisää valaistuksesta ja valonlähteiden valinnasta, lue lisää alla olevasta oppaastamme.

Opas valaisinten valintaan >>>