Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.85! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

LED-lamput

LED-tekniikka on avannut uusia mahdollisuuksia. Laadun parantumisen ja valikoiman laajentumisen myötä mielenkiintoisten ja toiminnallisten valaistusratkaisujen rakentaminen on helppoa. Lisäksi LED-valaisimet kuluttavat vähän sähköä, joten valaistuksen uusiminen voi olla kotona tai työpaikalla hyvinkin paikallaan. Biltemalta saat edullisesti useimmat tarvitsemasi tuotteet.

 

Uusi energiamerkintä

Energiamerkinnän tarkoitus on antaa kuluttajille tietoa kotitaloustuotteiden energiankulutuksesta. Uusi energiamerkki otettiin käyttöön 1.3.2021 alkaen.

Verkkosivuilla tuotteista on uusi energiamerkki. 1.3.2023 asti tuotteita voi toimittaa pakkauksissa, joissa on aiemmin käytössä ollut energiamerkintä. Tuotteet ovat samoja energiamerkinnästä riippumatta.

Uuden merkin muutokset:

Edellinen asteikko A+++/A + on poistettu ja sen tilalla on asteikko A–G. Asteikossa on suuremmat erot energialuokkien välillä, jolloin kuluttajien on helpompi vertailla tuotteita.

Pakkauksessa olevan QR-koodin kautta pääset lukemaan enemmän tuotteen teknisistä tiedoista.

Jos haluat tietää lisää valaistuksesta ja valonlähteiden valinnasta, lue lisää alla olevasta oppaastamme.

Opas valaisinten valintaan >>>