Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.85! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Maaliruiskut ja kynäruiskut

Täältä löydät kätevät sähköiset maaliruiskut sekä pienoiskompressorilla toimivat kynäruiskut ja tarvikkeet.

 

Sähköinen maaliruisku soveltuu monipuolisen maalaamisen lisäksi esimerkiksi lakalle, puunsuoja-aineiden levittämiseen, torjunta-aineiden levitykseen sekä ruostesuojaamiseen. Sähköinen maaliruisku on kätevä valinta, sillä tarvitset sitä käyttääksesi ainoastaan virtalähteen.

Maaliruisku tekee erityisesti suuremman pinta-alan maalaamisesta huomattavasti helpompaa. Lisäksi maaliruiskulla maalaaminen on tehokasta ja työn jälki tasaista. Valitse käyttötarkoitukseesi sopiva maaliruisku useiden malliemme joukosta!

Kynäruisku on maaliruisku, joka on suunniteltu pienempiin, tarkkuutta vaativiin maalaushommiin. Kynäruisku toimii paineilmalla, joten sen käyttöön tarvitaan pienoiskompressori. Kynäruiskulla maalaat kätevästi esimerkiksi pienoismallit, käsityöt ja muut tarkkaa tai taiteellista silausta vaativat harrastuskohteet.