Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Maalit, öljyt ja maalaustarvikkeet

Kaikki sisä- ja ulkomaalimme ovat korkealaatuisia nykyaikaisia tuotteita. Maalit on kehitetty ja testattu uudenaikaisissa laboratorioissa kestämään kovaa rasitusta Suomen olosuhteissa. Maalien tekniset, ympäristölliset ja terveydelliset ominaisuudet täyttävät sekä kodinkunnostajien että ammattilaisten vaatimukset. Täältä löydät sisämaalit ja ulkomaalit, öljyt sekä maalaustarvikkeet.

Sisäkatto- ja -seinämaalit

Nämä maalit ovat vesiohenteisia ja akrylaattipohjaisia. Niissä käytetään laadukkainta tälle maalityypille soveltuvaa sideainetta. Akrylaatilla on parhaat pestävyys-, kestävyys- ja venymisominaisuudet. Sen ansiosta maali on nopeasti kuivuvaa ja helppokäyttöistä. Maalit voidaan levittää telalla tai siveltimellä.

Ulkokatto- ja -seinämaalit

Myös ulkomaalivalikoimassamme toimivuus on tärkeintä. Tarjoamme ainoastaan liuotinohenteisia maaleja silloin, kun ne ovat teknisesti vesiohenteisia parempia. Vesiohenteisia maaleja tarjoamme silloin, kun niillä saadaan yhtä hyviä tai parempia tuloksia kuin perinteisiä maaleja käytettäessä. HUOM! Uusi puutavara on aina käsiteltävä pohjustusöljyllä ennen sen maalaamista vesipohjaisella maalilla.

Ulkona käytettävät puuöljyt

Markkinoiden laajimpiin kuuluva suoja- ja hoitoöljyvalikoimamme kattaa tuotteet perinteisistä pellavaöljypohjaisista öljyistä huippuluokan kiinanöljyyn asti.

Maalattavan pinnan puhdistus

Huolellinen puhdistaminen ennen maalaamista on aina tärkeää. Valikoimamme sisältää oikeat puhdistusaineet kaikkia maalaustöitä varten.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.