Näin vaihdat Clear Vision -pyyhkijät – katso videot

Näin vaihdat Clear Vision -pyyhkijät – katso videot

Bilteman Clear Vision -pyyhkijänsulat on optimoitu kaikkiin sääolosuhteisiin ja ne sopivat useimpiin automalleihin. Clear Vision on mallikohtainen pyyhkijänsulka, joka on saatavilla sekä tuulilasiin, että auton takalasiin. Se on helppo asentaa ainoastaan painamalla.

Asennusvideot

Alta löydät ohjevideot, joista näet kuinka helppoa Clear Vision -pyyhkijänsulkien asentaminen todellisuudessa on. Videoista näet, kuinka pyyhkijänsulat asennetaan sekä tuulilasiin että takalasiin. Jokainen video on tehty eri kiinnikkeillä varustetuille pyyhkijöille, joten löydät joukosta varmasti omaan autoosi sopivan ohjeen.

Huomioitavaa

  • Etkö ole varma minkälaiset pyyhkijänsulat sopivat autoosi? Nykyaikaisissa autoissa pyyhkijänsulat ovat usein eri mittaiset kuskin ja matkustajan puolella. Siksi onkin hyvä aina mitata pyyhkijänsulat ennen niiden vaihtamista, jotta saat varmasti oikean mittaiset sulat tilalle.
  • Oletko jo ostanut Clear Vision -pyyhkijänsulat? Huomaa, että tuotepakkauksesta löydät QR-koodin, joka vie suoraan asennusvideoihin.

Lisätietoa Clear Vision -pyyhkijänsulista, sekä itse tuotteet löydät täältä!

Asennusvideot

Clear Vision -tuulilasin pyyhkijät

 

 

 

 

 

 

Clear Vision -takalasin pyyhkijät