Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Pyyhkijänsulat Flatblade

Bilteman Flatblade -pyyhkijänsulat on optimoitu kaikkiin sääolosuhteisiin ja ne vastaavat autojen alkuperäisiä pyyhkijänsulkia. Pyyhkijänsulka on varustettu uniikilla sovitinjärjestelmällä, joka sopii useimpiin automalleihin. Sulat on valmistettu grafiittipinnoitetusta synteettikumista, joka tarjoaa pehmeän kitkan ja ne on varustettu spoilerilla, joka ohjaa ilmavirtaa erinomaisesti ja pitää sulan paikallaan myös suurissa nopeuksissa.

Huomaa, että nykyaikaisissa autoissa pyyhkijänsulat ovat usein eri mittaiset kuskin ja matkustajan puolella. Siksi onkin hyvä aina mitata pyyhkijänsulat ennen niiden vaihtamista, jotta saat varmasti oikean mittaiset sulat tilalle.

Täältä löydät ohjevideot, joista näet kuinka Flatblade -pyyhkijänsulat asennetaan. Tuotepakkauksista löydät myös QR-koodit, joiden kautta näet ohjevideot.