llmainen toimitus kaikille polkupyörille koodilla FILLARI. Etu voimassa 14.8. asti.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Pyyhkijänsulat

Pyyhkijänsulkien osto-opas – parempaan näkyvyyteen säästä riippumatta.

Sade, lumi, jää ja pöly – monet tekijät voivat heikentää näkyvyyttä autosta. Uudet pyyhkijänsulat varmistavat näkyvyyden kelillä kuin kelillä. Mutta mitä pyyhkijänsulkien valinnassa on otettava huomioon?

Pyyhkijänsulkien kumi ratkaisee

Pehmeä ja joustava kumi tuottaa parhaan kuivaustuloksen. Koska sulka on kuitenkin sään- ja lämpötilanvaihtelujen armoilla, kumi alkaa kovettua, jolloin sen kuivauskyky ja sen myötä myös näkyvyys heikentyvät. Esimerkiksi Bilteman Flatblade-pyyhkijöissä on synteettikumisulat, joiden grafiittipinnoite vähentää kitkaa.

Oikean koon ja tyypin valitseminen

Saatavana on useita erimerkkisiä, -kokoisia ja -hintaisia pyyhkijänsulkia. Oikea tyyppi ja koko määräytyvät autosi mallin ja valmistusvuoden mukaan. Autamme mielellämme, mikäli et ole varma, mitkä pyyhkijänsulat sopivat sinun autoosi. Kun tiedät oikean koon ja tyypin, voit valita niiden mukaan minkä merkkiset sulat tahansa.

Huom! Osassa autoista sulat ovat erimittaiset kuljettajan ja matkustajan puolella, ja siksi niiden pituus voi olla hyvä mitata ennen asentamista.

Pyyhkijänsulat Wipers:

Perinteinen pyyhkijänsulka teräsvarrella sekä silikonoidulla kumisulalla, joka muodostaa vettä hylkivän ja kitkaa ja äänitasoa vähentävän lisäsuojakalvon. Se tarjoaa suosittua kuivaustekniikkaa hyvin edulliseen hintaan.

Pyyhkijänsulkien kuivauskyky on hyvä ja käyttöikä pitkä, ja vakaan jousirakenteen ansiosta sulka painautuu tuulilasiin oikealla tavalla.

Koukkukiinnikkeisiin pyyhkijänvarsiin. Mukana sovite tappikiinnitykselle.

Varmista, että pyyhkijänsulissa on oikea kiinnitys ja pituus.

Muista, että nykyaikaisissa autoissa pyyhkijänsulat ovat usein erimittaiset ajajan ja matkustajan puolella – siksi sulat kannattaa aina mitata.

Sopii kiinnitystyyppeihin: A, B, K, L

Pyyhkijänsulat Flatblade:

Flatblade-pyyhkijänsulka on innovatiivinen yhtenäinen sulka, joka on optimoitu kaikkiin sääolosuhteisiin. Ainutlaatuisen sovitejärjestelmän ansiosta sulka sopii useimpiin automalleihin. Se on valmistettu synteettisestä kumista, jonka grafiittipäällyste vähentää kitkaa, ja sulissa on erittäin hyvin toimiva ilmavirranohjain.

Pyyhkijänsulat Modelfit:

Mallikohtainen tuulilasin pyyhkijänsulka, vastaa auton alkuperäistä sulkaa (OE). Tehokkaasti kuivaavassa pyyhkijänsulassa on epäsymmetrinen, ilmanvastuksen optimoiva ilmanohjain sekä laadukas kumiterä.

Tavallisimmat kysymykset pyyhkijänsulista

Milloin pyyhkimen sulat on vaihdettava?

Pyyhkijänsulat kannattaa vaihtaa, kun ne alkavat irrota lasista, kumi alkaa olla kuiva, sulat jättävät jälkiä ikkunaan tai eivät toimi yhtä hyvin kuin ennen.

Kuinka usein pyyhkijänsulat on vaihdettava?

Nyrkkisääntönä on, että pyyhkimensulat vaihdetaan kuuden kuukauden välein, esimerkiksi renkaidenvaihdon yhteydessä.

Mistä tiedän, mitkä pyyhkijänsulat tarvitsen?

Pyyhkijänsulat sulat valitaan ensin auton mallin ja valmistusvuoden mukaan. Joskus saatat tarvita erilaiset sulat kuljettajan ja matkustajan puolelle, koska ne voivat olla eripituiset.

Kuinka pyyhkijänsulat vaihdetaan?

Aloita nostamalla pyyhkijän varsi ylös ja irrottamalla vanha sulka (jotkut automallit on siirrettävä tällöin huoltotilaan). Asenna sen jälkeen uusi sulka paikalleen. Useimmiten pakkauksessa on asennusohje. Laske lopuksi pyyhkijän varsi varovasti alas.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.