1590

Renkaiden korjaussarja

Tuotenro. 82-573

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Täydellinen sarja sisältää kaiken tarvittavan reiän paikkaamiseksi itse matkan varrella tai autotallissa. Kaikki on pakattu kätevään laukkuun. Vain sisärenkaattomien renkaiden paikkaamiseen.
Vaara
Helposti syttyvä neste ja höyry. Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Ärsyttää ihoa. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
Näytä varoitusmerkit
Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä tiiviisti suljettuna. Estä staattisen sähkön aiheuttama kipinöinti. Vältä pölyn/savun/kaasun/sumun/höyryn/suihkeen hengittämistä. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Käytä vaadittuja henkilönsuojaimia. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä tai suihkuta. JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja varmista vaivaton hengitys. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. EI saa oksennuttaa. Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava kierrätettäväksi voimassaolevien määräysten mukaisesti.

Varaosat

 • HIILIHAPPOPATRUUNA, 16 G

  HIILIHAPPOPATRUUNA, 16 G

  Tuotenro. 82-574
  790
 • TIIVISTYSTULPAT 5 KPL

  TIIVISTYSTULPAT 5 KPL

  Tuotenro. 82-741
  Varaosa tuotteeseen 82573
  390
 • CO2-PATRUUNAN SÄÄDIN

  CO2-PATRUUNAN SÄÄDIN

  Tuotenro. 82-058
  990

Muut asiakkaat ostivat myös