Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.85! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Moottoripyörävarusteet

Laajasta valikoimastamme löydät moottoripyörävarusteet ja moottoripyörätarvikkeet niin kuskille kuin pyörälle. 

Löydät meiltä myös varaosat moottoripyöriin.

MP-tarvikkeiden osto-opas – näin ajokokemuksestasi tulee paras mahdollinen

Oletko hankkinut vasta moottoripyörän, ja nyt tuumailet, mitä varusteita pitäisi hankkia? Anna meidän auttaa MP-hankinnoissasi! Tässä oppaassa annamme vinkkejä siihen, mitä tarvikkeita ja varusteita kannattaa hankkia, jotta voit nauttia menopelilläsi ajamisesta täysin siemauksin.

MP-varusteet, jotka suojaavat sekä sinua että moottoripyörääsi

Hyvät ajovarusteet antavat turvaa ajomatkallesi

Moottoripyöräilijän on ensisijaisen tärkeää hankkia asiaankuuluvat ja sopivat ajovarusteet, eli moottoripyöräkypärä, ajotakki, -housut, -hanskat ja -saappaat sekä suojukset. Näistä kiistatta tärkein hankinta on kypärä, joka on lain mukaan pakollinen suojavaruste ja jonka täytyy Suomessa olla ECE-hyväksytty. Moottoripyöräilijät ovat luonnollisesti suuremmassa vaarassa joutua onnettomuuksiin kuin autoilijat. Laadukkaat ajovaatteet ja suojavarusteet voivat lieventää kaatumisonnettomuuksissa tai kolareissa syntyviä vammoja. Hyvät MP-vaatteet suojaavat myös erilaisissa sääolosuhteissa. Kannattaa hankkia aina CE-hyväksytyt ajovaatteet, jotka täyttävät viimeisimmät turvallisuusvaatimukset, ja täydentää varustus vielä polvi- ja selkäsuojilla.

Estä varkaudet MP-lukolla

Moottoripyörävarkauksia tapahtuu kaikkialla maailmassa, jonkin verran myös Suomessa. Siksi moottoripyörään olisi hyvä hankkia jopa kaksi laadukasta ja hyväksyttyä lukkoa, sillä ne ovat pieni investointi verrattuna varastetun moottoripyörän hintaan. Hyväksyttyjä MP-lukkoja ovat esimerkiksi ketjulukko, vähintään C-luokan jarrulevylukko tai ainakin luokan 3 riippulukko.

MP-suojapeitteet menopelisi suojaksi

Monellakaan moottoripyörän omistajalla ei ole käytettävissään autotallia, johon pyörän saisi suojaan esimerkiksi huonon sään yllättäessä. Suojapeite onkin hyvä hankinta! Se suojaa moottoripyörääsi tehokkaasti paitsi sateelta ja tuulelta myös uteliailta katseilta.

Tarvikkeet moottoripyörän stailaukseen

Haluatko, että moottoripyöräsi erottuu joukosta? Erilaisilla styling-tarvikkeilla, kuten taustapeileillä, ohjaustangoilla ja -tankoon laitettavilla lisätarvikkeilla sekä erilaisilla koristeluilla moottoripyörä voi saada täysin uudenlaisen ilmeen. Niillä voit kertoa myös omista mieltymyksistäsi ja persoonallisuudestasi kuljettajana.

MP-laukut eripituisille ajomatkoille

Moottoripyörään on hyvä hankkia myös erilaisia kuljetusvälineitä, sillä ne ovat käteviä, suuntasitpa sitten pidemmälle ajomatkalle tai vain nopealle kauppareissulle. Klassinen satulalaukku on ehkä yleisin moottoripyörään hankittavista kuljetusvälineistä, mutta muitakin vaihtoehtoja toki löytyy. Miltä kuulostaisi tankkilaukku, takalaukku tai ajaton ja tilava reppu?

MP:n huolto- ja korjaustyökalut

Monen mielestä moottoripyörän omistamisen yksi parhaista puolista on sen korjaaminen ja ”rassailu”. Paitsi että se on hauskaa ja tyydyttävää puuhaa, opit samalla, miten moottoripyöräsi toimii. Itse tekemällä voit myös säästää rahaa. Hyvillä ja sopivilla työkaluilla teet niin peruskorjaukset kuin isommatkin huollot.

Valitse sellaisia työkaluja, joita osaat varmasti käyttää. On myös järkevää ja edullisempaa hankkia työkaluja, joita voit käyttää muuhunkin kuin vain moottoripyörän korjaamiseen. Moottoripyörän omistajalla kannattaa olla työkalupakissaan ainakin erilaisia hylsyavaimia, jakoavaimia, kiintoavaimia, ruuvimeisseleitä, pihtejä ja ketjutyökaluja sekä renkaiden korjaussarja. Jonkinlainen MP-nostin voi olla myös hyvä hankinta.