1590

Renkaiden korjaussarja

Tuotenro. 82-573

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Täydellinen sarja sisältää kaiken tarvittavan reiän paikkaamiseksi itse matkan varrella tai autotallissa. Kaikki on pakattu kätevään laukkuun. Vain sisärenkaattomien renkaiden paikkaamiseen.
Vaara
Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Ärsyttää ihoa. Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Helposti syttyvä neste ja höyry.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava kierrätettäväksi voimassaolevien määräysten mukaisesti. EI saa oksennuttaa. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja varmista vaivaton hengitys. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä tai suihkuta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. Käytä vaadittuja henkilönsuojaimia. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Vältä pölyn/savun/kaasun/sumun/höyryn/suihkeen hengittämistä. Estä staattisen sähkön aiheuttama kipinöinti. Säilytä tiiviisti suljettuna. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Varaosat

 • HIILIHAPPOPATRUUNA, 16 G

  HIILIHAPPOPATRUUNA, 16 G

  Tuotenro. 82-574
  790
 • TIIVISTYSTULPAT 5 KPL

  TIIVISTYSTULPAT 5 KPL

  Tuotenro. 82-741
  390
 • CO2-PATRUUNAN SÄÄDIN

  CO2-PATRUUNAN SÄÄDIN

  Tuotenro. 82-058
  990

Muut asiakkaat ostivat myös