Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

EFB-akut

Tarvitsetko uuden käynnistysakun autoosi? Silloin saatat etsiä täältä niin sanottua EFB-akkua. Se on akkutyyppi, joka soveltuu hyvin moniin automalleihin. Bilteman EFB-akkuvalikoiman löydät tältä sivulta. Jos löydät sopivan mallin, voit ostaa sen suoraan verkkokaupasta muutamalla klikkauksella. Akun ostaminen modernista verkkokaupastamme on sekä helppoa, nopeaa että turvallista.

Hyvä tietää EFB-akuista

EFB-tyyppiset autonakut toimivat perinteisempiä akkuja tehokkaammin ja varmemmin. EFB-akut perustuvat vahvistettuun märkäkennotekniikkaan, joka ei kuitenkaan ole niin kehittynyt kuin esimerkiksi AGM-tekniikka. Se ei kuitenkaan ole välttämättä huono asia, koska vähemmän kehittynyt ei välttämättä tarkoita huonompaa.

EFB-akun etuihin lukeutuu muun muassa se, että sen lataussykli on parempi kuin perinteisissä akuissa. Lisäksi tekniikka takaa hyvän kestävyyden, kun käyttötauot (moottori on sammutettu) ovat pidempiä, ja silti akku kestää hyvin myös moottorin toistuvat käynnistämiset.

Sopiiko autooni EFB-akku?

Valikoimamme EFB-akut soveltuvat moniin automalleihin, joten todennäköisesti löydät oikean akun meiltä. Soveltuvuus on onneksi suhteellisen helppo selvittää, sillä siihen riittää, että kirjoitat autosi rekisterinumeron tämän sivun hakukenttään. Sen jälkeen näet kaikki EFB-akut, jotka autoosi voi asentaa.

Jos auton rekisterinumeroa ei ole saatavilla juuri nyt, voit käydä myös akkujen tuotesivuilla. Niiltä löydät kuvauksen kustakin akusta ja siitä, mihin automalleihin se sopii. Näin saat selville nopeasti, sopivatko akku ja auto yhteen.

EFB-akut ovat lähtökohtaisesti todella hyviä start-/stop-tekniikalla varustetuille autoille sekä autoille, jotka tarvitsevat tavallista enemmän virtaa – joko poikkeavan käyttötavan tai paljon virtaa kuluttavien laitteiden vuoksi.

EFB-akut edullisesti verkosta – ja myymälästä

Kun hankit tuotteita Biltemalta, voit olla aina varma, että saat ne – esimerkiksi autonakut – edullisesti. EFB-akut eivät tietenkään ole poikkeus tästä. Saat oman akkusi meiltä erittäin hyvään hintaan riippumatta siitä, tilaatko sen täältä verkkokaupasta vai käytkö mielummin ostoksilla myymälästämme.

Tällä sivulla näet EFB-akkuvalikoimamme ja akkujen hinnat. Voit klikata sivulta eteenpäin kunkin akun tuotesivulle, josta löydät akun tekniset tiedot, myymälöiden varastosaldot ja muuta tärkeää. Jos tarvitset vielä enemmän tietoa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

EFB-tekniikalla toimivan käynnistysakun ostaminen ei yksinkertaisesti voi olla helpompaa ja edullisempaa kuin meillä Biltemassa. Kiitos, että shoppailit kanssamme!

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.