Yosemite-ulkoiluvaatteet monipuoliseen vapaa-aikaan – ympäri vuoden

Yosemite-ulkoiluvaatteet monipuoliseen vapaa-aikaan – ympäri vuoden

Nautitko raikkaan ilman henkäyksestä kasvoillasi, vaikka sataisikin? Onko ulkoiluvaatemallistomme jo tuttu? Olemme iloisia voidessamme esitellä Yosemite by Biltema® -mallistomme, joka on suunniteltu kaikille liikuntaa rakastaville, olipa kyseessä sitten lomamatka, retki, pidempi vaellus, kiipeileminen tai vaikka työmatkapyöräily – säällä kuin säällä. Tässä tekstissä esittelemme tarkemmin ulkoilu- ja -vapaa-ajanasujen ja -vaatteiden mallistomme. Sen kaikki tuotteet kantavat tuotemerkkiä Yosemite by Biltema®.

Idea Yosemite-ulkoiluvaatteiden takana

Ajatuksena on ollut luoda mallisto, joka vastaa markkinoiden vakiintuneempien tuotemerkkien ulkoiluvaatteita niin hinnaltaan kuin laadultaankin. Vaatteiden tulee sopia kaikenlaiseen ulkoiluun koiran ulkoilutuksesta pidempiin vaelluksiin ja luonnon helmassa vietettyihin rentoihin lomapäiviin.
Yosemite-mallisto on siis suunniteltu kaikille, jotka rakastavat toimintaa, luonnossa liikkumista ja aktiivista elämää ympäri vuoden urheilulajista ja harrastuksesta riippumatta.

Vaellusvaatteita ja ulkoiluasuja aktiiviseen elämään

Yosemite-ulkoiluvaatteet on kehitetty monipuolisiksi ja teknisesti hyvin toimiviksi kaikenlaisessa vapaa-ajan aktiviteeteissa ja liikuntamuodoissa. Ne ovat mukavia päällä, hengittäviä, laadukkaita ja luonnollisesti myös edullisia. Miksi maksaisit siis enemmän, kun voit saada Yosemite-malliston vaatteet erittäin hyvään hintaan verrattuna kilpaileviin tuotemerkkeihin?

Ulkoilutakit, -housut sekä ulkoilushortsit ja -asusteet

Yosemite-mallisto on jo nyt kattava, mutta se täydentyy uutuuksilla kaiken aikaa. Tarjoamme naisille ja miehille vaatteita esimerkiksi vaellukseen, purjehdukseen, metsästykseen, kalastukseen sekä tavalliseen arkipäivän liikuntaan.

Malliston vaatteet ovat pientä kokoa, joten pienimmät naisten ja miesten koot voivat olla sopivia jo 12-vuotiaista alkaen.
Lue lisää tuotteista alta, ja tarkemmin voit tutustua yksittäisiin tuotteisiin niiden omalla tuotesivulla

Ulkoilutakit

Kuoritakkimme ovat kolmikerroksisia kalvotakkeja, joissa on huppu, joten ne soveltuvat hyvin ympärivuotiseen käyttöön. Takit ovat tuulen- ja vedenpitäviä, ja teipattujen saumojen ansiosta kosteus ja kylmyys eivät pääse sisäpuolelle (vesipilariarvo 10 000 mm). Silti materiaali hengittää hyvin. Kaikissa takeissa on tuuletusvetoketjut kainaloissa sekä edessä olevassa taskussa. Jos alat siis hikoilla liikkuessasi, avaa vain vetoketjut, ja ylimääräinen lämpö ja kosteus pääsevät haihtumaan.

Ulkoiluhousut

Jos tarvitset mukavat ja joustavat ulkoiluhousut, kokeile Yosemite-malliston housuja, sillä niissä on käytetty stretch-kuitua. On hyvä, että vaatteet mukailevat käyttäjänsä liikkeitä.

Yosemite-ulkoiluhousut ovat myös tuulen- ja vedenpitävät, ja niitä on saatavana eri väreissä. Housuissa on etutaskut, ja eniten kuluvissa kohdissa, eli polvissa ja takana, on vahvistukset. Lahkeiden sivuissa on tuuletusvetoketjut.

Ulkoilushortsit

Tarvitsisitko kesäaktiviteetteihin myös nopeasti kuivuvat lyhemmät ulkoiluhousut, joissa voisit vaikka pulahtaa uimaan metsälammen ihanasti viilentävään veteen? Vaellusshortseissamme on vahvikkeet takana, ja ne toimivat hyvin myös uimahousuina vaelluksilla. Kestävyytensä ansiosta shortseja voi käyttää hyvin myös erilaisissa ulkotöissä. Vaellus- ja ulkoilushortseista on siis moneksi!

Asusteet ulkoiluun

Ulkoiluvaateostoksiin kuuluu usein myös asusteiden ja muiden tarvikkeiden hankinta.

Bilteman Yosemite-mallistossa on myös sukkia, päähineitä, huppareita ja paljon muuta, joten kun tarvitset vaatteita ulkoiluun ympäri vuoden, tule ostoksille Biltemaan – me autamme sinua pukeutumaan päästä varpaisiin eri aktiviteetteihin ja urheilumuotoihin!

Tutustu Yosemite-ulkoiluvaatevalikoimaan

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pukeudu kerroksittain

Pukeudu kerroksittain

Useimpia aktiviteetteja luonnossa yhdistää yksi asia: niihin kannattaa pukeutua kerrospukeutumista noudattaen.

Tietovisa pohjoisen luonnosta

Tietovisa pohjoisen luonnosta

Testaa tietämyksesi pohjoismaisesta luonnosta.

Vapaa-ajan vaatteet Biltemalta

Vapaa-ajan vaatteet Biltemalta

Meiltä löydät vapaa-ajan vaatteet kaikkiin tilaisuuksiin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse suosikkisi.