Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Venemoottorit – tarvikkeet ja varaosat

Bilteman valikoimasta saat useimmat veneen varaosat ja tarvikkeet veneesi moottorin kunnossapitoon ja huoltamiseen. Myymämme siipipyörät ja anodit sopivat useimpiin markkinoilla oleviin venemoottoreihin. Polttoainetankin kytkemiseen on oma tarjontansa: mm. polttoaineletkuja, moottori- ja säiliöliitäntöjä sekä polttoaineen kumirakkoja. 

Myymme myös moottorinkiinnikkeitä, perämoottorin lukkoja sekä veneen ratteja ja muita ohjausvälineitä. Käytännöllinen kuljetuskärry helpottaa perämoottorin siirtämistä ja toimii hyvänä telineenä, kun moottori tarvitsee pientä kunnostusta. Valikoimastamme löydät myös pienen sähkökäyttöisen perämoottorin, joka helppo asentaa ja kantaa mukana - siksi se onkin hyvä varamoottori, jos jotain ikävää sattuisi käymään veneessä keskellä selkää. Laita venemoottorit kuntoon Bilteman edullisilla veneen varaosilla! Voit tilata perämoottorin varaosat ja tarvikkeet helposti myös verkkokaupastamme.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.