Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Trampoliini kesän parhaisiin pomppuihin

Osto-opas: trampoliinit - näin osaat vertailla trampoliineja

Bilteman trampoliinilla voi pomppia koko perhe hauskaa pitämässä. Mutta kuinka iso trampoliinin todella pitää olla, ja mitä pitää miettiä, kun sitä on ostamassa? Tässä osto-oppaassa kerromme, mitä on otettava trampoliinien vertailussa.

Osta riittävän iso trampoliini

Trampoliinia harkittaessa on ensin varmistettava, että sille on tilaa. Trampoliinit ovat nimittäin melko suuria rakennelmia, jotka vaativat oman tilansa. Ensinnäkin pihassa on oltava muutaman metrin verran vapaata tilaa pään yläpuolella, ettei pää osu mihinkään pomppujen aikana. Lisäksi trampoliini on sijoitettava vähintään kahden metrin päähän pensaista, rakennuksista ja aidoista.

Tarkka tilantarve riippuu siitä, kuinka suuren trampoliinin haluat ostaa. Biltemalla on monenkokoisia trampoliineja. On myös tärkeää, että trampoliini on tasaisella pinnalla, mieluiten ruohikolla. Kovat alustat voivat nimittäin rasittaa ja ajan myötä myös vaurioittaa trampoliinin kehysrakennetta. Muista myös, että trampoliinin alle ei saa koskaan laittaa mitään tavaraa tai esinettä.

Toinen huomioitava tärkeä seikka on painoraja. Tarkista aina ennen trampoliinin ostamista, että sen maksimikuorma vastaa tarpeitanne. Tiedot maksimikuormasta löytyvät tuotteen teknisistä tiedoista.
Muista, että kuorma on kaikkien samanaikaisesti pomppivien käyttäjien yhteenlaskettu paino.

Hyödyllisiä ja hyviä lisävarusteita trampoliinille

Hyvä trampoliini on käyttötarkoitukseen riittävän suuri ja vahva. Jotta se olisi vielä hyödyllisempi ja helppokäyttöisempi, voit hankkia trampoliiniin erilaisia lisätarvikkeita.

Ruotsin kuluttajavirasto suosittelee, että trampoliineja myydään vain yhdessä turvaverkkojen kanssa. Siksi Bilteman trampoliinit sisältävät aina turvaverkon. Voit ostaa trampoliiniin myös tikkaat. Tarvittaessa löydät meiltä lisäturvaverkot ja reunasuojukset.

Miten trampoliini mitataan?

Trampoliinin koko mitataan teräskehyksen ulkolaidasta keskipisteen kautta suoraan toiseen ulkolaitaan.

Kuinka ison trampoliinin voin ostaa?

Mitä suuremman trampoliinin ostat, sitä enemmän hyppääjällä on tilaa liikkua eteenpäin. On hyvä, jos tilaa on tarpeeksi trampoliinin sijoittamiseksi vähintään 2 metrin päähän  kiinteistä esineistä.

Kuinka monta henkeä saa pomppia trampoliinilla?

Tarkista aina trampoliinin maksimikuorma ennen hyppäämistä, se on ratkaisevan tärkeää. Maksimikuorma on kaikkien samaan aikaan pomppivien ihmisten yhteenlaskettu paino.

Onko trampoliinissa käytettävä turvaverkkoa?

Kaikissa halkaisijaltaan yli 1,5 metrin trampoliineissa on aina oltava turvaverkko.

Miten trampoliinia säilytetään talvella?

Trampoliini säilyy talven yli parhaiten purettuna ja sisätiloihin siirrettynä.