llmainen toimitus kaikille polkupyörille koodilla FILLARI. Etu voimassa 14.8. asti.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Metsästysreput, aselaukut ja tuolireput

Täältä löydät erilaiset metsästysreput ja metsästyslaukut, aselaukut ja kiväärilaukut sekä tuolireput. 

Reppujakkara tai tuolireppu on käytännöllinen varuste retkeilyyn, kalastamiseen ja metsästykseen. Reppujakkara sisältää nimensä mukaisesti sekä repun että jakkaran, joka vähentää mukana kannettavaa tavaramäärää huomattavasti. Valikoimamme reppujakkarat on suunniteltu niin, että niitä on hyvä kantaa mukana ja tuoli on helposti otettavissa käyttöön. Reppuun mahtuu helposti kaikki tarvittava esimerkiksi pilkkireissulla!

Aselaukku, asekotelo tai kiväärilaukku pitää aseen hyvässä kunnossa ja suojaa sitä kolhuilta sekä kosteudelta ja asetta on helppo kuljettaa siinä. Useat aselaukut on varustettu lukolla tai lukkopaikalla, joka estää ulkopuolisten pääsyn käsiksi siihen. Löydät meiltä myös kiikaritähtäimen suojakotelon, joka suojaa tähtäintä kolhuilta, lialta ja naarmuilta. Myös asereppu on kätevä varuste metsästysreissuilla. Aserepussa on perinteisten taskujen lisäksi asetasku säädettävillä hihnoilla.

Reppujakkarat, aselaukut ja kivääritlaukut sekä metsästysreput voit tilata helposti myös verkkokaupastamme!

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.