Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Kaikki metsästysvarusteet eri lajien metsästämiseen

Uutena metsästäjänä et tarvitse vielä kaikkia mahdollisia varusteita. Kuten monessa muussakin pääset alkuun hyvillä perusvarusteilla, joita voit sitten täydentää ajan kuluessa yksityiskohtaisemmilla välineillä. Budjetin salliessa voit hankkia uusia metsästysvaatteita, metsästyskäsineitä, naamiointiverkkoja ja muita varusteita.

Osto-opas: metsästys – autamme valitsemaan parhaat varusteet

Metsästykseen tarvitaan tietynlaiset varusteet jahtitilanteen ja saaliin mukaan. Erilaisia metsästysvarusteita ja - vaatteita on paljon, ja se voi olla samalla sekä hyvä että hämmentävä asia. Tarvittava varustus riippuu siitä, mitä metsältä aiotaan saada, ja olemmekin koonneet tähän oppaaseen neuvoja oikeisiin valintoihin.

Varusteet hirvenmetsästykseen

Hirvenmetsästykseen tarvitaan siihen suunniteltuja varusteita. Perusvarusteiden lisäksi tarvitset myös seuraavat:

  • Riistasäkki – Kun kruunupää on kaadettu, sen liha on suojattava kestävällä säkillä kärpäsiltä ja muilta hyönteisiltä.

  • Saappaat – Hirvenmetsästys on usein raskasta, ja sää voi olla arvaamaton. Lisäksi voit joutua kantamaan raskasta kuormaa, mikäli kaato onnistuu. Tämän vuoksi tarvitset tukevat ja hyvin toimivat saappaat jalkojesi suojaksi.

Varusteet peuranmetsästykseen

Lähdössä peurametsälle? Tälle metsästysreissulle tarvitset seuraavia varusteita:

  • Hajuste - Peurojen hajuaisti on todella hyvä, ja siksi saatavana on erilaisia hajusteita, joilla pyritään peittämään ihmisen ominaishaju.

  • Riistanvetoliina tai köysi – Saaliin siirtämiseen metsästä voi käyttää köyttä, mutta yksinkertaisinta se on riistanvetoliinalla.

Metsästysvaatteet, joita tarvitset

Oikeiden metsästysvarusteiden lisäksi jahtiin on myös pukeuduttava oikein. Joten: millaisia vaatteita aloittelija tarvitsee jahtiin?

Olemme koonneet alle listan vaatteista, jotka sinulla on oltava:

  • Takki (maastokuvio tai oranssi)
  • Haalarit tai housut (maastokuvio tai oranssi)
  • Lippalakki tai pipo (maastokuvio tai oranssi)
  • Metsästyskäsineet
  • Muutama pari hyviä sukkia, jotka pidetään kuivassa
  • Sadevaatteet

 

Jos osallistut metsästykseen talvella, kannattaa hankkia lumipuku tai lumiseen maastoon kuvioituja vaatteita vihreän maastokuvion sijaan.