Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Laukkuja ja tarvikkeita matkalle

Tästä kategoriasta saat kaiken olennaisen, kun suuntaat matkalle: erilaiset ja erikokoiset matkalaukut, passikotelot ja säilytystaskut, niskatyynyt ja matka-adapterit sekä paljon muuta. Lisäksi valikoimassamme on reppuja ja urheilukasseja vapaa-aikaan ja reissuille niin ikään.

Laadukas ja edullinen matkalaukku on keskeisin osa matkalle lähdettäessä. Myös lentolaukku on nykyään erittäin suosituttu vaihtoehto joko matkalaukun lisäksi, tai kun matkustetaan ilman käsimatkatavaroita. Lentolaukku on myös kokonsa puolesta erittäin kätevä vaihtoehto perinteiselle matkalaukulle. Oli hakusessa sitten perinteinen kova pyörillä varustettu matkalaukku, kätevä lentolaukku, pyörillä varustettu kassi tai lasten matkalaukku, löydät sen edullisesti meiltä. 

Matkalaukkujen lisäksi löydät meiltä myös laajan valikoiman muita matkustustarvikkeita. Matkalaukut, lentolaukut ja muut tarvikkeet voit tilata helposti myös verkkokaupastamme!