Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Kissanruoat ja herkut

Mikä olisikaan ihanampi ajatus kuin syliin hypähtävä kissa, joka alkaa kehrätä tyytyväisenä palkaksi siitä, kun silität ja paijaat sitä? Silkkiturkkisen ystävän kuppiin haluaa varmasti laittaa vain parasta kissanruokaa – sellaista, josta se saa kaikki tarvitsemansa vitamiinit ja kivennäisaineet.

Sopivan kissaruoan valitseminen

Kissojen tarpeet voivat vaihdella hyvin paljon. Onko kissasi tiineenä, allergikko vai kenties steriloitu? Kissanruokaa ostettaessa on otettava huomioon eri asioita. Jos lemmikilläsi on erityistarpeita, on ruokakupin sisällön tyydytettävä nälän lisäksi myös ne.

Kissat ovat tunnetusti eläinkunnan diivoja, ja kissan omistajana olet varmasti jo huomannut, että yleensä ne tekevät juuri, kuten itse haluavat. Monilla kissanomistajilla onkin haasteita nirsojen kissojensa kanssa. Valikoimastamme löytyy varmasti sinunkin mirrillesi sopiva ruoka.

Tarjoa kissalle sekä märkä- että kuivaruokaa

Syökö kissasi mieluummin märkäruokaa vai kuivamuonaa? Näiden ruokatyyppien välillä on eroa, ja kissojen mieltymykset vaihtelevat paljon. Jos kissasi on jo pitkään nirsoillut ruokakupin ääressä, kannattaa kokeilla, maistuisiko kuivamuona märkäruokaa paremmin tai toisinpäin.

Voit myös laittaa kuivaruokanappuloita märän ruoan sekaan. Monet kissat pitävät tästä yhdistelmästä.

Haluatko hemmotella karvaista ystävääsi vaikka viikonlopun kunniaksi? Yllätä kissasi laittamalla sen kuppiin jotain täysin erilaista ruokaa pari kertaa viikossa. Se voi houkutella ruoastaan tarkan, nirsoilevan ja vähän syövän kissan ruokakupilleen, sillä se oppii tietämään, että joskus kupissa odottaa jännittävä yllätys.

Kaunis ja pehmeä turkki

Kun kissa voi hyvin, sen turkki on kiiltävä ja pehmeä – siksi karvan laatua kannattaa seurata. Siitä voit nimittäin päätellä, saako ystäväsi kaikki tarvitsemansa vitamiinit ja kivennäisaineet.

Jos turkissa on ongelmia tai kissan iho on kuiva ja herkistynyt, kissa saa ehkä liian vähän omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Valikoimastamme löydät myös kalapohjaisia ruokia ja herkkuja, jotka sisältävät luontaisesti tärkeitä öljyjä. Antamalla kissalle tämän tyyppistä ruokaa voit olla varma, että sen turkki pysyy terveenä ja kauniina.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.