Biltema tekee ennätyksiä polkupyörämyynnissä – sähköpyörät ovat tulleet jäädäkseen

Biltema tekee ennätyksiä polkupyörämyynnissä – sähköpyörät ovat tulleet jäädäkseen

Pyöräily on suosittu harrastus Suomessa: pyöräilysesonki ei voi harrastajien mielestä olla koskaan liian pitkä. Biltema myy Suomessa vuosittain tuhansia polkupyöriä, ja nyt myyntiennätyksiä on tehty kautta Pohjoismaiden. Suomessa vahvempaa jalansijaa vuonna 2018 ovat ottaneet sähköpyörät.
Julkaistu 2018.12.05

Sähköpyörien myynti on kasvanut Suomessa vuonna 2018 verrattuna edellisvuoteen. Pyörien kovaa menekkiä Biltemassa ovat siivittäneet uudet korkealaatuiset sähköpyörämallit: jokaiselle löytyy valikoimasta varmasti mieluinen kulkupeli. Biltema on tuonut Suomen markkinoille laadukkaita sähköpyöriä edullisilla hinnoilla. Tämä on herättänyt varsinkin aikuisten kiinnostusta pyöräilyyn aiempaa enemmän.

Sähköavusteinen polkupyörä toimii aivan kuten tavallinen polkupyörä, mutta siinä on sähkömoottori, joka saa virtansa vahvasta akusta. Kun pyöräilijä polkee, sähköpyörän moottori avustaa liikkumista tehden polkemisesta kevyempää. Suurin sallittu avustusnopeus sähköpyörissä on 25 km/h. Sähköpyörä mahdollistaa nopean liikkumisen paikasta toiseen ympäristöystävällisesti, ja aikaa jää myös maisemien ihasteluun.

Mietitkö polkupyörän hankkimista? Tutustu Bilteman vinkkeihin juuri sopivan pyörän valintaan!