Biltema Foundation lahjoittaa lähes 100 000 euroa Pelastakaa Lapset -kansalaisjärjestölle Jemenin tukemiseen

Biltema Foundation lahjoittaa lähes 100 000 euroa Pelastakaa Lapset -kansalaisjärjestölle Jemenin tukemiseen

Yksi Biltema Foundationin tärkeimmistä tehtävistä on auttaa erilaisissa kriisitilanteissa eri puolilla maailmaa. Jemenissä monivuotinen sisällissota on aiheuttanut maahan pahan humanitäärisen, sosiaalisen ja taloudellisen kriisin. Biltema Foundation ojentaa nyt auttavan kätensä ja lahjoittaa kansainväliselle Pelastakaa Lapset -kansalaisjärjestölle rahaa jemeniläisten tukemiseen.
Julkaistu 2020.10.13

Vuosia jatkuneen sisällissodan ja tuhoisien ilmaiskujen vuoksi Jemenin lapset kohtaavat jatkuvaa pelkoa, janoa ja nälänhätää. Nyt tilanne on pahentunut entisestään, sillä maassa leviää myös koronavirus. Koska Jemenissä ei ole infrastruktuuria, joka voisi tarjota mahdollisuuden terveydenhuoltoon, ruokaan ja juomaveteen, Biltema Foundation on lahjoittanut yli 95 000 euroa kansainväliselle Pelastakaa Lapset -kansalaisjärjestölle. Järjestö tekee tärkeää työtä järjestääkseen jemeniläisille lapsille terveydenhuollon, ruokaa, psykososiaalista tukea ja koulutusta.

– Haluamme tehdä kaikkemme, jotta lapsilla olisi oikeus elää, kehittyä ja kasvaa turvallisissa oloissa. Siksi pidämme äärimmäisen tärkeänä tukea järjestöjä, jotka auttavat haavoittuvassa asemassa olevia lapsia. Pelastakaa Lapset on vakiintunut lasten oikeuksiin keskittyvä järjestö, jonka avustuksilla on aina ollut suuri merkitys. Jemenin kriisi koskettaa akuutisti kokonaista lapsisukupolvea, ja haluamme suoda heille paremman tulevaisuuden, kertoo Louise Wennberg, Biltema Foundationin puheenjohtaja.

Lue lisää Pelastakaa Lapset -järjestön Jemenin-toiminnasta täältä.