Ehosta kuluneet betonilattiasi

Ehosta kuluneet betonilattiasi

Onko sinulla kulunut betonilattia tai tarvitseeko vanha puulattiasi ehostusta? Bilteman 2-komponenttilattiamaalilla saat upean lattian, joka kestää vuosikausia ilman suurempia remontteja. Esikäsittele nykyinen lattia puhdistamalla se huolellisesti irtoliasta ja pölystä. Työhön kannattaa käyttää märkä- ja kuivaimuria.

Pese tarvittaessa lattiatyypille sopivalla puhdistusaineella. Tuuleta huone hyvin ja muista käyttää suojakäsineitä ja suojalaseja.

Maalaustarvikkeet

Sekoita komponenteista A ja B sekoituspuikolla haluttu määrä ensimmäistä maalausta varten ja maalaa lattiaan ohut kerros. Hyvällä siveltimellä pääset kaikkiin nurkkiin ja telalla maalaat nopeasti ja helposti hieman isommat pinnat.

Käytä säädettävää teleskooppivartta, jolla saat työasennon helpoksi ja mukavaksi. Muutama maalauskaukalon suoja helpottaa puhdistusta maalauskertojen välillä. Anna maalin kuivua vähintään 10 tuntia ja enintään 24 tuntia, ja maalaa sitten vielä kerran.

Viimeistele värihiutaleilla

Yhdistä värihiutaleisiin, jotka heität märän maalin päälle toisella maalauskerralla. Ne antavat lattialle vaihtuvan tehosteen. Hio kevyesti hienolla hiomapaperilla, kun maali on kovettunut.

Puhdista huolellisesti, ennen kuin viimeistelet työn levittämällä pintaan kerroksen kirkaslakkaa. 24 tunnin kuluttua maali on täysin kovettunut ja lattiasi tuntuu kuin uudelta!