Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Työkalupakit

Työkalupakissa työkalut pysyvät suojassa ja järjestyksessä ja sen ansiosta työkaluja ei tarvitse etsiä ympäri autotallia tai työverstasta. Työkalupakin ansiosta kaikki tarpeellinen kulkee helposti mukana työmaasta tai projektista toiseen. Hyvä työkalupakki on mukava kantaa, kestävä ja fiksusti valmistettu jotta kaikki tarpeellinen mahtuu sinne siististi.

Valikoimastamme löydät niin pienet työkalupakit ja työkalulaukut kuin myös suuret työkaluvaunut ja laukut, joten meiltä löydät varmasti juuri sinun tarpeeseesi sopivan ratkaisun. Mikäli sinulta puuttuvat myös työkalut, löydät meiltä kätevät työkalupakit työkaluilla varustettuna. Työkalupakki työkaluilla on erinomainen valinta etenkin ensimmäiseen omaan kotiin muutettaessa tai uutta yritystä perustettaessa, jolloin tarvittavia välineitä ei välttämättä vielä löydy varastoista. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.