Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

MultiX-sarja

Helpota rakennus- tai korjausprojektejasi MultiX-sarjan avulla, jossa sarjan työkalut ja työkoneet käyttävät yhtä ja samaa tehokasta akkua. 

MultiX-mallit:

  • MultiX Pro Series
  • MultiX 36V
  • MultiX 18V
  • MultiX 10,8V

MultiX-sarjan edut:

  • Yksi ja sama akku useille työkaluille ja -koneille. Voit käyttää samaa akkua esimerkiksi porakoneessa sekä pensasleikkurissa.
  • Käytännölliset työkalut ilman johtoja, joka helpottaa työskentelyä.
  • Edullisempi vaihtoehto – sinun ei tarvitse ostaa uusia sähkötyökaluja akulla varustettuna.
  • Sarjan litiumioniakut ovat pienikokoisia ja kevyitä, mikä tekee niistä täydellisiä kädessä pidettäville työkaluille ja koneille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä MultiX-sarjasta

Voiko samaa akkua käyttää kaikkiin työkaluihin ja -koneisiin?

Kyllä, jokaisen mallin koneet käyttävät samaa akkua. Esimerkiksi 18 voltin akut sopivat sekä MultiX 18 V- että MultiX 18 V Pro -sarjoihin, mutta ne eivät sovi MultiX 36 V-sarjan työkaluihin.

Kuinka kauan MultiX-sarja pysyy valikoimassa?

Näemme suuria kehitysmahdollisuuksia MultiX-sarjassamme. Tämä on tuotevalikoima, jota pyrimme kehittämään edelleen pitkällä aikavälillä.

Kuinka pitkään MultiX-koneet ja -työkalut kestävät?

MultiX on sarja laadukkaita työkaluja, -koneita ja akkuja. Koneiden käyttöikä riippuu siitä, miten niitä käytetään ja säilytetään.

Kuinka pitkä takuu tuotteilla on?

Tuotteilla on yhden vuoden takuu.

Miten voin pidentää akun käyttöikää?

Akun käyttöikää voi pidentää lataamalla akku vähintään 6 kuukauden välein sekä säilyttämällä se puhtaana ja kuivana, mieluiten huoneenlämmössä. Lue lisätietoja akun käyttöohjeista.

Kuinka kauan akut kestävät?

Akun käyttöaika riippuu monesta tekijästä, joten sen käyttöaikaa on hankala määritellä. Se riippuu mm. siitä mitä konetta akulla käytetään, mikä on akun Ah-määrä, miten ja mihin konetta käytetään sekä lämpötilasta jossa konetta käytetään. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.