Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.85! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Hitsauskoneet ja tarvikkeet

Täältä löydät laajan valikoiman hitsauslaitteita, kaasupolttimia ja plasmaleikkureita. Meiltä saat myös hitsausmaskit, hitsauspuikot ja -langat sekä muut hitsaustarvikkeet edulliseen hintaan.

Hyvä hitsauskone on kestävä, helppokäyttöinen sekä sen työjälki on siistiä. Hitsauskoneen valinnassa onkin oltava tarkkana, että valitset juuri oikeanlaisen koneen käyttötarkoitukseesi. 

MIG/MAG-hitsaus

On kaasukaarihitsausta jatkuvasti syötettävällä hitsauslangalla ja kaasulla tai täytelangalla ilman kaasua. Menetelmä sopii useimpien materiaalien hitsaukseen, ja hitsauslankoja on saatavana monille eri metalleille. MIG/MAG-hitsaus on monipuolinen menetelmä, jota käytetään useimmiten ohuiden ja keskipaksujen levyjen sekä alumiiniseosten hitsaamiseen.

MMA-hitsaus

On hitsausta pinnoitetuilla hitsauspuikoilla (puikkohitsaus). Se on vanhin ja monikäyttöisin kaasukaarihitsausmenetelmä. Sillä voi hitsata raskaita materiaaleja, kuten rakenneterästen rautaseoksia, sekä alumiinia ja ruostumatonta terästä.

TIG-hitsaus (DC)

Sulattaa perusmateriaalia tai lisämateriaalia sähkövalokaaren kuumuuden avulla. Se tuottaa erittäin puhtaan ja korkealaatuisen hitsin ja soveltuu kaikille metalleille alumiini- (AC) ja magnesiumseoksia (AC) lukuun ottamatta. Käytetään valuraudan, ruostumattoman teräksen, titaanin ja kupariseosten hitsaamiseen silloin, kun hitsin laatu on tärkeää. Tehtävään voi käyttää MMA-hitsausinvertteriä, jossa on TIG-hitsauslaitteisto.

Plasmaleikkuri sopii useimpien putki- ja levytyyppien plasmaleikkaukseen johtavissa metalleissa ja metalliseoksissa, kuten hiiliteräs, ruostumaton teräs. kupari ja alumiini. Tilaa hyvä plasmaleikkuri nyt edullisesti verkkokaupastamme!