Biltema Karleby förnyades!

Biltema Karleby förnyades!

Biltema startade med sina varuhusförnyelser i Finland för 1,5 år sedan, och nu har redan 14 varuhus i Finland fått ett nytt ansiktslyfte. Senaste är varuhuset i Karleby där vi firar nyöppning nu på kommande veckoslut

Biltemas varuhusrenoveringar är en del av ett större nordiskt projekt där avsikten är att förnya företagets samtliga varuhus enligt ett och samma koncept. I det nya konceptet har man satsat på flera och klarare infoskyltar, ökat produktmallar på hyllorna och utvecklat självbetjäning i form av t.ex. självbetjäningskassor och Hämta själv -hyllor för större produkter. Nu finns hyllorna på varje avdelning i stället för ett större Hämta själv -lager som tidigare. På olika ställen i varuhuset finns det också inspirationsuppsättningar som representerar Biltemas breda och mångsidiga sortiment. Hela projektet har lyckats fint också i Karleby trots varuhusets begränsade utrymme. Dessutom är infoskyltar ovanför hyllorna nu tvåspråkiga.

Under kommande veckoslut firar Biltema Karleby nyöppning med fina erbjudanden. Dessutom bjuds det på kaffe och tårta åt 300 första kunder på lördag den 8.2 fr.o.m. kl. 9.00. Hela personalen önskar alla varmt välkomna!

Nyöppningserbjudanden gäller endast i Biltema Karleby 7.–9.2, så länge lagret räcker. Max 2 st/hushåll.