Biltema Kokkola koki kasvojen kohotuksen!

Biltema Kokkola koki kasvojen kohotuksen!

Bilteman myymäläuudistusprojekti aloitettiin puolitoista vuotta sitten, ja nyt se on viimeistä tavarataloa vaille valmis. Viimeisimpänä konseptin mukaisen uuden ilmeen on saanut Biltema Kokkola.

Konseptiuudistuksen kunniaksi Kokkolan Biltemassa vietetään uudelleenavajaisia tulevana viikonloppuna 7.–9.2.2020. Perjantaista sunnuntaihin on luvassa upeita avajaistarjouksia, ja lauantaina klo 9.00 alkaen myymälän 300 ensimmäiselle asiakkaalle tarjotaan maistuvat kakkukahvit.

Oheiset avajaistarjoukset ovat voimassa vain Kokkolan Biltema-myymälässä 7.–9.2.2020 niin kauan kuin tuotteita riittää. Rajoitus 2 kpl/talous.

Bilteman uudessa myymäläkonseptissa tuotteet halutaan tuoda paremmin esille ja helpommin asiakkaiden löydettäviksi. Vaikka Kokkolan myymälässä on rajoitetusti tilaa verrattuna moneen muuhun Suomen Biltemaan, on yrityksen laaja ja monipuolinen valikoima saatu onnistuneesti esille samaan tapaan kuin aiemmin remontoiduissa myymälöissä: hyllyihin on tuotu esille tuotemalleja, joihin asiakas voi tutustua lähemmin, ja lisäksi eri puolille myymälää on rakennettu inspiraatioesillepanoja, joita päivitetään sesongeittain ajankohtaan sopivaksi. Niistä moni tee-se-itse-henkinen voi löytää mielenkiintoisia ja yllättäviäkin tuotteita omiin projekteihinsa.

Tuulikaapin ajankohtainen inspiraatioesillepano toivottaa asiakkaat tervetulleeksi uudistettuun Biltema Kokkolaan.

Uudistuksen yhteydessä myös Kokkolan myymälän kyltitys on päivitetty aiempaa selkeämmäksi: pääostoskäytävän puoleisissa hyllypäädyissä olevat hyllypuhujat ohjaavat asiakkaan oikeiden tuotteiden luokse – nyt myös ruotsiksi. Selkeä kyltitys on tärkeä osa nykyaikaista itsepalvelukokemusta, kuten myös kassa-alueella asiointia nopeuttavat itsepalvelukassat, eri puolilla myymälää olevat asiakaspäätteet ja isommille tuotteille tarkoitetut noutohyllyt jokaisella osastolla. Lisäksi Bilteman uusi digitaalinen Osta & Nouda -palvelu jalkautetaan myös Kokkolan myymälään myöhemmin tässä kuussa: rauhassa kotisohvalta tehdyt ostokset voi noutaa myymälän asiakaspalvelusta jo parin tunnin kuluttua tilauksen tekemisestä.

Tervetuloa tutustumaan Bilteman laajaan valikoimaan, tekemään löytöjä ja nauttimaan avajaistunnelmasta Kokkolan uudistettuun myymälään!