990

Kökskniv

Lättanvända knivar med knivblad av German 1.4116 vilket håller skärpan längre och gör kniven stabilare. Stålhandtaget är ergonomiskt utformat för bra komfort och kontroll.

Användning och skötsel
  • Kniven är mycket vass och ska hanteras med försiktighet.
  • Förvara kniven oåtkomligt för barn på ett sätt så att bladet inte skadas.
  • Använd skärbräda av trä eller plast för att undvika skador på bladet.
  • Slipa kniven regelbundet.
  • Kniven ska handdiskas för att undvika skador på bladet.
  • Använd varmt vatten och diskmedel och torka kniven torr.
  • Använd aldrig rengöringsmedel med slipeffekt, stålull eller liknande.
  • BRÖDKNIV 20CM

    BRÖDKNIV 20CM

    Art. 85-0123
    Brödkniv, 22 cm
    990
  • TRANCHÉRKNIV, 20,5 CM

    TRANCHÉRKNIV, 20,5 CM

    Art. 85-0122
    Tranchérkniv, 20,5 cm
    990
  • KOCKKNIV 21CM

    KOCKKNIV 21CM

    Art. 85-0124
    Kockkniv, 22 cm
    990