Från
490

Kökskniv

Lättanvända knivar med knivblad av S/S 3cr14. Handtaget är greppvänligt och av plast.

Användning och skötsel
  • Kniven är mycket vass och ska hanteras med försiktighet.
  • Förvara kniven oåtkomligt för barn på ett sätt så att bladet inte skadas.
  • Använd skärbräda av trä eller plast för att undvika skador på bladet.
  • Slipa kniven regelbundet.
  • Kniven ska handdiskas för att undvika skador på bladet.
  • Använd varmt vatten och diskmedel och torka kniven torr.
  • Använd aldrig rengöringsmedel med slipeffekt, stålull eller liknande.
  • KOCKKNIV, 20,5 CM

    KOCKKNIV, 20,5 CM

    Art. 85-0260
    Kockkniv, 20,5 cm
    790
  • JAPANSK KOCKKNIV, 19 CM

    JAPANSK KOCKKNIV, 19 CM

    Art. 85-0262
    Japansk kockkniv, 19 cm
    790
  • BRÖDKNIV, 21,5 CM

    BRÖDKNIV, 21,5 CM

    Art. 85-0261
    Brödkniv, 21,5 cm
    690
  • TRANCHÉKNIV, 21,5 CM

    TRANCHÉKNIV, 21,5 CM

    Art. 85-0263
    Tranchékniv, 21,5 cm
    790
  • SKALKNIV, 10 CM

    SKALKNIV, 10 CM

    Art. 85-0264
    Skalkniv, 10 cm
    490

Andra kunder köpte också

Relaterade produkter