Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Säilytyshyllyt, seinähyllyt ja hyllylevyt

Laita kellari tai varasto järjestykseen kätevillä ja edullisilla säilytysjärjestelmillämme. Bilteman valikoimasta löydät erilaisten säilytyshyllyjen ja varastohyllyjen lisäksi hyllylevyt, hyllykannattimet ja hyllykonsolit, seinähyllyt sekä muut hyllyjärjestelmät.

Tukeva varastohylly on perinteinen säilytysratkaisu autotallissa ja varastossa. Varastohyllyyn saat helposti sijoitettua säilytyslaatikot, työkalut ja muut tarvikkeet. Valikoimastamme löydät usean kokoisia varastohyllyjä, joten saat meiltä varmasti juuri käyttötarpeeseesi sopivat hyllyt! Voit tilata varastohyllyt, säilytyshyllyt ja säilytysjärjestelmät helposti myös verkkokaupastamme.Voit tehdä myös juuri sinun varastoosi sopivan säilytysratkaisun itse. Löydät meiltä siihen tarvittavat seinäkiskot, hyllykannakkeet sekä hyllylevyt edullisesti. 

Voit tehdä myös juuri sinun varastoosi sopivan säilytysratkaisun itse. Löydät meiltä siihen tarvittavat seinäkiskot, hyllykannakkeet sekä hyllylevyt edullisesti.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.