Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Ruuvit ja muut kiinnitystarvikkeet

Monet ruuveistamme ja muista kiinnitystarvikkeistamme ovat käytännöllisissä ja pinottavissa muovilaatikoissa, joka helpottaa niiden säilyttämistä huomattavasti. Meiltä löydät oikeat ruuvit, mutterit, pultit, aluslevyt ja muut kiinnitystarvikkeet juuri sinun projektiisi.

Ruostumanton haponkestävä teräs, A4

Ruostumatonta haponkestävää terästä käytetään erittäin syövyttävissä sisä- ja ulko-olosuhteissa, joissa kosteutta kondensoituu runsaasti. Korroosioluokka: C5.

Ruostumaton teräs A2

Ruostumaton teräs eli krominikkeliteräs syöpyy paljon hitaammin kuin tavallinen hiiliteräs, ja se soveltuu kohtalaisesti tai voimakkaasti syövyttäviin sisä- ja ulkoolosuhteisiin. Ruostumatonta terästä suositaan kiinnityksissä silloin, kun materiaali voi vaurioittaa hiiliteräsruuvien kuumagalvanointia tai pintakäsittelyä. Korroosioluokka: C3-C4.

Ruspert/Magsho

Karkaistu hiiliteräs, johon muodostetaan modernissa pintakäsittelyprosessissa erittäin hyvin suolavettä, kaasua, lämpöä jne. kestävä pintakerros. Koko prosessi on kuumasinkitystä ympäristöystävällisempi, ja lisäksi se suojaa pinnan paremmin. Korroosioluokka C4.

Kuumasinkitty

Kuumasinkitys suojaa korroosiolta paremmin kuin kiiltosinkitys. Teräs kastetaan kuumennettuun sinkkiin, ja näin muodostuva paksu pintakerros kestää voimakkaasti syövyttäviä ulkoolosuhteita. Korroosioluokka C3-C4.

Kiiltosinkitty

Kiilto- eli sähkösinkityksessä pintaan levitetään ohut kerros sinkkiä tai sinkkiseosta, antaa perussuojan korroosiota vastaan. Kiiltosinkitty ruuvi soveltuu pääasiassa sisäkäyttöön, mutta niitä voi käyttää myös suojaisissa paikoissa ulkona. Korroosioluokka: C1-C2.

Oikeaa ruuvia valittaessa tulee siis olla tarkkana paitsi koon, myös materiaalin suhteen. Ruuvit ja muut edulliset kiinnitystarvikkeet voit tilata helposti myös verkkokaupastamme!

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.