1790

Katonpesuaine

Tuotenro. 36-72090
[Missing text '/productpage/payandcollectboxheader' for 'Finnish (Finland)']
[Missing text '/productpage/payandcollectboxtext' for 'Finnish (Finland)']
[Missing text '/productpage/payandcollectreadmoretext' for 'Finnish (Finland)']
Poistaa helposti ja tehokkaasti lian ja muun kasvuston. Yhdistä puutarhaletku suoraan suuttimeen, joka annostelee aineen automaattisesti oikein. Voidaan annostella myös käsin (1 osaa pesuainetta, 5 osaa vettä). Sopii betoni- ja tiilikattolaatoille sekä käsitellyille peltikatoille. Tiiviste, pakkaus riittää 120 – 150 m² kattoalalle. 2,5 l.
Vaara
Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Erittäin myrkyllistä vesieliöille. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Voi syövyttää metalleja.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös