1790
7,16 / L

Katonpesuaine

Tuotenro. 36-7209

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Puhdistaa helposti ja tehokkaasti levät, jäkälät ja muun kasvuston. Yhdistä puutarhaletku suoraan suuttimeen, joka annostelee aineen automaattisesti oikein. Voidaan annostella myös käsin (1 osaa pesuainetta, 5 osaa vettä). Sopii betoni- ja tiilikattolaatoille sekä käsitellyille peltikatoille. Tiiviste, riittää 120-150 m²:n katoille. 2,5 l.

Käyttöohje
  1. Ravista kanisteria, yhdistä letku suuttimeen ja avaa vesiliitäntä.
  2. Käännä säädintä myötäpäivään. Suutin annostelee pesuaineen vedenpaineen mukaan. Jos sisältö tyhjentyy liian nopeasti, vähennä vedenpainetta. Jos vedenpaine on alhainen, käytä mahdollisimman lyhyttä letkua.
  3. Roiskuminen estetään tekemällä useita suihkutuksia alhaisella paineella. Suihkun pitää olla niin hiljainen, ettei nestettä valu kattokouruihin.
  4. Jos pinnoite on vahva, käsittely voidaan joutua toistamaan. Odota ensin muutama viikko.
  5. Aine poistaa kerrostumat katolta tuulen ja sään avulla sekä estää pitkään uuden kasvuston muodostumista.
Käsiannostelu: 1 osa pesuainetta sekoitetaan 5 osaan vettä.

HUOM! Älä käytä pesuainetta, mikäli vuorokauden kuluessa on odotettavissa sadetta. Jos aine huuhtoutuu katolta liian aikaisin, sen teho heikentyy.
HUOM! Käytä pesuainetta vain tuulettomana päivänä, ettei sitä roisku silmiin, kasvoille/iholle.
HUOM! Suojaa lähistöllä olevat kasvit. Roiskeet huuhdellaan runsaalla vedellä.
Vaara
Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Erittäin myrkyllistä vesieliöille. Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Voi syövyttää metalleja.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä tai suihkuta. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet