1890
18,90 / L

Laattojenpuhdistusaine

Tuotenro. 36-786
[Missing text '/productpage/payandcollectboxheader' for 'Finnish (Finland)']
[Missing text '/productpage/payandcollectboxtext' for 'Finnish (Finland)']
[Missing text '/productpage/payandcollectreadmoretext' for 'Finnish (Finland)']
Hapan pesuainetiiviste esimerkiksi lattioiden ja keramiikkapintojen puhdistamiseen. 1 l.

Ominaisuudet: Poistaa nopeasti sementin ja sementtipohjaisten sidosaineiden jäämät sekä suola- ja kalkkikerrostumat keramiikka-, graniittikeramiikka-, lasimosaiikki- ja tiili/terrakottalaatoilta sekä antiikkikäsitellystä marmorista. Kuivapuristettujen laattojen ja sementin kaltaiset imevät pinnat on käsiteltävä vettä hylkivällä kyllästysaineella ennen laattojenpuhdistusaineen käyttämistä.

Käyttäminen:
Lue tuotteen käyttöturvallisuustiedote ennen käyttämistä (www.biltema.fi). Laimenna laattojenpuhdistusainetta suhteessa 1:1–1:10 kylmällä vedellä materiaalin ja kerrostumien paksuuden mukaan. Kaada liuos tasaiseksi kerrokseksi puhdistettavalle pinnalle. Anna vaikuttaa 5–10 minuuttia. Poista laikut ja jäljelle jääneet kerrostumat tämän jälkeen hankaamalla karhealla sienellä. Poista aine räteillä, kumisella lastalla tai selluloosasienellä. Huuhtele perusteellisesti vedellä ja pyyhi huolellisesti.

HUOMIO!
Vastasaumattuja pintoja ei saa puhdistaa laattojenpuhdistusaineella ennen kuin saumaamisesta on kulunut 7 päivää.
Älä puhdista tällä aineella kiillotettua marmoria tai muita kalkkipitoisia kiillotettuja aineita. Muutoin niiden kiilto voi hävitä. Puhdistettaessa harjattua marmoria laimenna vedellä suhteessa 1:10. Puhdistettaessa vaaleaa marmoria laimenna vedellä suhteessa 1:3.
Jos epäilet, kestääkö materiaali laattojenpuhdistusainetta, kokeile sitä ensin huomaamattomaan paikkaan. Suojaa ovet, ovenkarmit, kumitiivisteet, huonekalut ja muut pinnat, jotta puhdistusainetta ei pääse niille. Käytettävä soveltuvia suojavaatteita (kumikäsineitä ja kasvosuojusta tai suojalaseja).

Säilyvyys:
24–36 kuukautta avaamattomassa alkuperäisessä pakkauksessa säilytettynä kuivassa ja viileässä. Suojattava jäätymiseltä.

Riittoisuus: 5–20 m²/l
Sisältää epäionisia tensidejä < 5 %, hajustettu.
Vaara
Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Varastoi lukitussa tilassa. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä tai suihkuta. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös