Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Polkupyörän renkaat

Täältä löydät eri kokoiset polkupyörän renkaat. Pyörän renkaat vaikuttavat merkittävästi polkupyörän ajettavuuteen, joten renkaita valittaessa tulee olla tarkkana. Löydät meiltä myös talviajeluun polkupyörän nastarenkaat. Viiltosuojatut pyörän renkaat kestävät pitkään ja ovat hyvä valinta erityisesti kaupunkiajoon.

Polkupyörän sisärenkaat löydät täältä.

Katso ohjeet polkupyörän sisä- ja ulkorenkaan vaihtamiseen täältä! Katso myös, miten polkupyörän takarengas irroitetaan.

Näin valitset oikeat pyörän renkaat 

Pyörän renkaan sivussa on merkintä, joka sisältää tiedot renkaan koosta. Merkintä kannattaa kirjoittaa ylös ja ottaa mukaan ostopaikkaan. Renkaissa käytetään yleensä tuuma- ja millimetrimerkintää, mutta joskus niissä käytetään myös ranskalaista yksikköä. Uusien renkaiden lähtökohtana on aina vanteen koko, koska se pysyy aina samana. Leveämpää pyörän rengasta valittaessa on tarkastettava, ettei rengas osu pyörän runkoon, lokasuojiin tai muihin osiin. Renkaan leveyteen vaikuttaa jossain määrin myös se, kuinka leveä vanne on. Valitse renkaan leveys ja kuviointi pyörän käyttötavan mukaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla sileät ja kapeat pyörän renkaat vierivät parhaiten; karkea kuviointi ja leveä rengas pitävät puolestaan paremmin pehmeillä alustoilla ja epätasaisessa maastossa.

Erityisen liukkaalla kelillä ja alustalla polkupyörän nastarenkaat ovat viisas valinta. Kaupunkiajossa nastoja saa olla noin 100 kappaletta rengasta kohden, mutta vaativimmissa maastoissa nastoja on oltava noin 300/rengas.