Täydellinen lahja!

Lahjakortti on usein todella hyvä lahja sekä antajalle että saajalle. Vapaudut itse lahjan valitsemisen vaikeudesta, ja lahjansaaja voi puolestaan valita jotain, mitä todella haluaa. Meillä Biltemassa on jokaiselle jotakin: nuorille ja vanhoille, tytöille ja pojille, naisille ja miehille. Lyhyesti sanottuna – Biltema on koko perheen tavaratalo!

Lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä kaikissa Suomen Biltema-tavarataloissa 12 kuukauden ajan (ostopäivästä tai e-lahjakortin lähetyspäivästä laskien). Huomioithan, että lahjakorttia ei voi käyttää maksuvälineenä Osta & Nouda -palvelussa. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske lahjakortteja.

Sähköinen lahjakortti

imagevvy9.png

Tilaa e-lahjakortti suoraan verkkosivujemme kautta ja valitse päivämäärä, jolloin haluat sen lähetettävän tekstiviestinä lahjansaajan matkapuhelimeen. Voit valita lahjakortin summan 10 euron ja 500 euron väliltä. E-lahjakorttia ei voi vaihtaa perinteiseen lahjakorttiin.

Osta tästä

Perinteinen lahjakortti

Myymme kaikissa tavarataloissamme perinteisiä korttimallisia lahjakortteja, jolle voit ladata valitsemasi summan. Lahjakortin mukana tulee tietysti lahjalaatikko ja asiaankuuluva kuvasto.

Perinteisen lahjakortin jäljellä olevan saldon voi tarkistaa täällä. Kirjoita kortin taustapuolella oleva numero sille vaadittuun kenttään.