Toimitustavat ja -maksut

Asiakkaan tulee tutustua Bilteman verkkokaupan toimitusehtoihin ennen tilaamista. Asiakas vastaa antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Lisätietoja ja opastusta saa tarvittaessa asiakaspalvelustamme. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen.

Verkkokauppatilaukset toimittaa joko Matkahuolto tai Posti. Toimitustapana on normaalipaketti, jolloin paketti toimitetaan asiakkaan lähimpään toimipisteeseen poislukien Smartpost- ja Lähellä-pakettipisteet. Matkahuollon normaalipaketit ovat noudettavissa vain päätoimipisteistä ja asiamiespisteistä. Asiakkaan tulee ilmoittaa haluamansa toimitustapa tilauksensa yhteydessä. Itselleen lähimmän Postin ja Matkahuollon noutopisteen voi tarkistaa palveluntarjoajien omilta verkkosivuilta. Myös Bilteman verkkokaupan asiakaspalvelu neuvoo oikean kuljetustavan valinnassa. Biltema ei vastaa mahdollisista lähetyksen siirtokuluista, mikäli asiakas haluaa kotiinkuljetuksen tai siirtää tilauksensa toiseen toimipisteeseen. Matkahuolto toimittaa mm. akut, kemikaalit ja pitkät pakoputkenosat (ei kuitenkaan yli 20 kg:n painoisia akkuja).


Maksutavat verkkokaupassa

  • Lasku
  • Erämaksu
  • Verkkopankit
  • Luottokortit

Maksupalvelutarjoaja

Klarna Checkout -palvelu on helppo, joustava ja turvallinen tapa tehdä ostoksia verkossa. Palveluun tunnistaudutaan vastaamalla pariin helppoon kysymykseen, ja samalla voi valita itselleen sopivimman maksutavan.

Maksutavoista kaikki – lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – ovat yhtä turvallisia. Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua asiakas hyväksyy Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka ovat luettavissa kassa-vaiheessa. Maksamiseen liittyvissä kysymyksissä asiakkaan kannattaa olla suoraan yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot sekä Oma Klarna -palvelu ja muuta hyödyllistä tietoa löytyvät osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu.

Toimitusmaksut

  • Postin 0-35 kg normaalipaketti 4,90 € (myös noutopisteet)
  • Matkahuollon Lähellä-paketti 7,90 € (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset)
  • Matkahuollon 0-50 kg Bussipaketti 9,90 €
  • Polkupyörät 14,90 €

Suurikokoiset ja yli 50 kg painavat lähetykset toimitetaan kuljetusyksikkölähetyksinä perille asiakkaalle, hinta alkaen 79€. 

Hinnat koskevat lähetyksiä, joissa on yksi (1) paketti/lähetys.

Kotiinkuljetus

Mikäli asiakas haluaa tilaukselleen maksullisen kotiinkuljetuksen, tulee tämän olla yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun ennen tilauksen tekemistä. Kotiinkuljetusta ei voi itse valita tilaus- tai maksuvaiheessa. Normaalilähetykset toimitetaan aina Postin konttoriin tai Matkahuollon päätoimipisteeseen.

Toimitusaika

Tilaus toimitetaan tavallisesti 3–4 työpäivässä, mutta ruuhka-aikoina lähetysten käsittelyyn varataan 1–2 viikkoa. Omaa tilaustaan koskevan tarkemman toimitusajan voi kysyä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Saapumisilmoitus tekstiviestinä

Tilauksen toimittava taho (Matkahuolto tai Posti) lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestinä, mikäli asiakas on ilmoittanut puhelinnumeronsa tilauksensa yhteydessä.

Kuljetusvauriot

Mikäli asiakas huomaa lähetyksensä vaurioituneen, tulee vahinkoilmoitus tehdä heti paikan päällä pakettia noutaessa (Matkahuollon ja Postin henkilökunta opastaa asiassa).