Toimitustavat ja -maksut

Bilteman verkkokauppatilaukset toimittaa joko Matkahuolto tai Posti. Asiakkaan tulee ilmoittaa haluamansa toimitustapa tilauksensa yhteydessä. Asiakkaan tulee tutustua Bilteman verkkokaupan toimitusehtoihin ennen tilaamista. Asiakas vastaa antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Lisätietoja ja opastusta saa tarvittaessa asiakaspalvelustamme. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen.

Toimitustavat

Posti_logo_125.png

Postipaketti

Hae paketti automaattista tai postista. Toimitus ma–la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun voit hakea paketin. Voit seurata lähetyksen matkaa OmaPosti-sovelluksella. Toimitus hiilineutraalina Posti Green -lähetyksenä. Hinta alk. 4,95 €. 

Express-rahti illaksi

Suurien tuotteiden kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana. Voit seurata tilauksesi matkaa OmaPosti-sovelluksella. Toimitusaika sovitaan kanssasi. Toimitus hiilineutraalina Posti Green -lähetyksenä.

Matkahuolto_logo_125.png

Matkahuolto Lähellä-paketti

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista

Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti kun pakettisi on noudettavissa. Hinta alk. 4,90 €.

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä

Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin. Isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti kun pakettisi on noudettavissa. Hinta alk. 4,90 €.

Matkahuolto Bussipaketti

Nouto Matkahuollosta

Toimitus valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuollon asiamiespisteeseen. Saat ilmoituksen heti kun pakettisi on noudettavissa. Hinta alk. 6,90 €.

Suurikokoiset ja yli 50 kg painavat lähetykset toimitetaan kuljetusyksikkölähetyksinä perille asiakkaalle, hinta alkaen 79€.

Polkupyörät toimitetaan osin kasattuina. Hinta 9,90 €.

Itselleen lähimmän Postin ja Matkahuollon noutopisteen voi tarkistaa palveluntarjoajien omilta verkkosivuilta. Myös Bilteman verkkokaupan asiakaspalvelu neuvoo oikean kuljetustavan valinnassa. Biltema ei vastaa mahdollisista lähetyksen siirtokuluista, mikäli asiakas haluaa kotiinkuljetuksen tai siirtää tilauksensa toiseen toimipisteeseen. Matkahuolto toimittaa mm. akut, kemikaalit ja pitkät pakoputkenosat (ei kuitenkaan yli 20 kg:n painoisia akkuja).

Vaarallisten aineiden toimitus

Kaikki tilaukset, jotka sisältävät vaarallisia aineita, toimitetaan Matkahuollon asiamiespisteisiin. Vaarallisia aineita ovat esimerkiksi akut ja maalit. Lue lisää vaarallisista aineista osoitteesta https://www.matkahuolto.fi/paketit/vaaralliset-aineet

Toimitusaika

Tilaus toimitetaan tavallisesti 3–4 työpäivässä, mutta ruuhka-aikoina (kevät/kesäsesonki) lähetysten käsittelyyn varataan 1–2 viikkoa. Omaa tilaustaan koskevan tarkemman toimitusajan voi kysyä verkkokaupan asiakaspalvelusta: asiakaspalvelu@biltema.fi

Saapumisilmoitus tekstiviestinä

Tilauksen toimittava taho (Matkahuolto tai Posti) lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestinä, mikäli asiakas on ilmoittanut puhelinnumeronsa tilauksensa yhteydessä.

Kuljetusvauriot

Mikäli asiakas huomaa lähetyksensä vaurioituneen, tulee vahinkoilmoitus tehdä heti paikan päällä pakettia noutaessa (Matkahuollon ja Postin henkilökunta opastaa asiassa).