790
66,95 / L

Tiivistysaine

Tuotenro. 36-1776

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Juokseva tiivisteliima, joka kovettuu hitaasti ja pysyy joustavana kovettumisen jälkeen. Käytetään esim. tiivisteiden, laippojen, metalli-metalli-liitosten tiivistämiseen sekä kierteiden lukitsemiseen. Aine kestää bensiiniä, öljyä, jäähdytinnestettä ja dieseliä. Toimii hyvin kaikentyyppisissä ajoneuvoissa. Kestää painetta 345 baariin asti.
Varoitus
Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Syttyvä neste ja höyry.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava kierrätettäväksi voimassaolevien määräysten mukaisesti. Hakeudu lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös