Alk.
850

Ruostesuoja-aine

Osta & Nouda
Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä Biltema {0} kahden tunnin päästä!
Lue lisää Osta & Nouda
Ohut, hyvin imeytyvä ruostesuojaöljy, joka on tarkoitettu ensisijaisesti ajoneuvojen sisäpuolen (kotelojen) käsittelyyn. Ei sisällä liuottimia. Levittyy hyvin huoneenlämpöisenä. Kestää hyvin pesu- ja rasvanpoistoaineita.
 • RUOSTESUOJA-AINE 500ML

  RUOSTESUOJA-AINE 500ML

  Tuotenro. 36-2429
  500 ml suihkepullo.
  850
  17,- / L
  Vaara
  Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Erittäin helposti syttyvä aerosoli.
  Näytä varoitusmerkit
  Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.
 • RUOSTESUOJA-AINE 1L

  RUOSTESUOJA-AINE 1L

  Tuotenro. 36-2430
  1 l pullo, kierre ruiskupistoolille.
  1250
  12,50 / L
  Varoitus
  Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
  Näytä varoitusmerkit
  Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Saastuneita työvaatteita ei saa viedä työpaikalta. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös