Alk.
850

Ruostesuoja-aine

Ohut, hyvin imeytyvä ruostesuojaöljy, joka on tarkoitettu ensisijaisesti ajoneuvojen sisäpuolen (kotelojen) käsittelyyn. Ei sisällä liuottimia. Levittyy hyvin huoneenlämpöisenä. Kestää hyvin pesu- ja rasvanpoistoaineita.
 • RUOSTESUOJA-AINE 500ML

  RUOSTESUOJA-AINE 500ML

  Tuotenro. 36-2429
  500 ml suihkepullo.
  850
  17,- / L
  Vaara
  Erittäin helposti syttyvä aerosoli.
  Näytä varoitusmerkit
  Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa.
 • RUOSTESUOJA-AINE 1L

  RUOSTESUOJA-AINE 1L

  Tuotenro. 36-2430
  1 l pullo, kierre ruiskupistoolille.
  1250
  12,50 / L
  Varoitus
  Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
  Näytä varoitusmerkit
  Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Saastuneita työvaatteita ei saa viedä työpaikalta. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös